Krásný kompletně zařízený byt 2+kk/L - Praha 4 Krč

Zálesí, Praha - Krč

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně kompletního servisu RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji nově zrekonstruovaný byt 2+kk o rozloze 35 m2, se zasklenou lodžií o velikosti 6,8 m2 a prostornou komorou na poschodí. Bytová jednotka, výhledem situovaná na jižní stranu do zeleného vnitrobloku, se nachází v 8. NP zatepleného domu v ulici Zálesí. Zdařilá rekonstrukce bytu byla provedena ve velmi vysokém standardu s důrazem na vysokou kvalitu použitých materiálů, na maximální využití prostoru a uživatelský komfort. Byt se nabízí plně vybaven k okamžitému užívání. Ve vybavení nechybí sanitární technika GROHE, nová pračka se sušičkou LG, kvalitní vestavná myčka na nádobí, elektrická horkovzdušná trouba, výkonný odsavač, mikrovlnná trouba, lednice a plynová plotna.
Cit pro praktičnost oceníte při objevování nekonečných úložných prostor. Osvětlení je řešeno kombinací LED podsvícení a designových svítidel pro možnosti mnoha variant nasvícení prostoru. Samozřejmostí jsou internetové zásuvky i příprava na osazení TV na zeď. Na podlahách je položena kvalitní plovoucí podlaha, keramickou najdete v koupelně s toaletou. V obývací místnosti je rozložitelná sedací souprava s lamelovým roštem. Plastová eurookna jsou vybavena stínícími žaluziemi, před nimi na míru šité záclony. Pro maximální využití prostoru je byt vybaven kvalitními kazetovými posuvnými dveřmi.
Je jedno, jestli se podíváte do koupelny, hlavního pokoje nebo ložnice, všude uvidíte snahu vytvořit opravdu komfortní bydlení bez ústupků v kvalitě. Diky kompletně zasklené lodžii, která lemuje celý byt, můžete využívat prostoru celoročně. Pokud hledáte byt, kterému nic nechybí, právě jste ho našli. Zavolejte si o prohlídku.

Krásný kompletně zařízený byt 2+kk/L - Praha 4 Krč

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně kompletního servisu RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaZálesí, Praha - Krč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Plocha podlahová35 m²
Počet podlaží11
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýAno
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (1 m²)
Velmi úsporná B
97 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-319376
Kontaktovat makléře