Krásný stavební pozemek 1 770 m2

Nové domky, Kaplice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

+ provize RK + 4% daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám v exkluzivním zastoupení majitele krásný pozemek ke stavbě rodinného domu. Pozemek se nachází ve městě Kaplice v okresu Český Krumlov jen 10 km od Rakouských hranic a přechodu Dolní Dvořiště. Stavební pozemek má připojení na el., studnu, odpad je nutno řešit septykem. Na pozemku je nyní stavba o rozloze 216 m2 postavena v roce 2006 jako dvojgaráž s napájením 380 V, krytý bazén s ohřevem na soláry a akumulační nádobou. Na tomto půdorys tvaru L lze vybudovat rodinný dům. Celý pozemek je dobře udržovanou okrasnou zahradou s přístupem ze dvoustran. Na každé straně je příjezdová komunikace. Pozemkem protéká potok, který napájí bazén. Na pozemku je okrasné jezírko s mostky a řada vzrostlých okrasných i ovocných stromů a keřů.

Pro více informací volejte makléři.

Krásný stavební pozemek 1 770 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK + 4% daň z nabytí
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaNové domky, Kaplice
OkresČeský Krumlov
Plocha pozemku1.770 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-105-316461
Kontaktovat makléře
Petr Vyskočil
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 446
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-vyskocil
IČ: 74332881

"Kdokoliv osloví realitního makléře chce udělat velký krok v životě. Ať už chce nový byt koupit na pronájem nebo si ho sám pronajmout, koupit dům nebo pozemek pro budoucí život. To vše jsou velké kroky, které člověk udělá jen párkrát za život. Toto je třeba si uvědomit. Nejsem právník, jsem realitní makléř, takže moje práce je, aby obě strany podepsané na smlouvě byly spokojené.
V realitách se pohybuji tři roky a ve správě nemovitostí dva. Věřím v to, že výběr správného místa je základ pro spokojený život."

Kontaktovat makléře
bgPetr Vyskočil