Nadstandardní prostorný byt v centru Brna ,125m2

Všetičkova, Brno - Stránice

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
prodáno

+provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji luxusní prostorný podkrovní byt 3+kk o velikosti 132 m2 situovaný na rozhraní vyhledávaných lokalit Brno-střed a Masarykova čtvrť. Majitel přistupoval k rekonstrukci bytu citlivě a podařilo se mu vytvořit jedinečný moderní interiér s rustikálními bytovými prvky a vytvořil tak příjemnou atmosféru na bydlení. V bytě o podlahové ploše 125m2 lze případně přistavit mezonet (4+kk) a využít tak maximálně prostor, který nynější byt nabízí. Nynější velkorysý obývací pokoj s krbem má atypické pojetí s vikýři a množstvím přiznanými trámů. Kuchyň, s kuchyňkou linkou na míru zn. Miele a vestavěnými elektrospotřebiči Miele, navazuje přes prostor jídelny na slunný obývací pokoj. Dominantou koupelny s podlahovým vytápěním, je volně stojící vana, vkusně doplněna o koupelnový nábytek. Součástí koupelny je i sprchový kout toaleta a bidet. V komoře je umístěn plynový kotel a je zde i dostatek úložného prostoru. Další úložný prostor poskytne velký sklep o výměře 7 m2.
Byt se nachází ve 3. patře čtyřpodlažního cihlového domu s možností parkování přímo před domem. Ulice Všetičkova se nachází podél ulice Úvoz na úpatí Žlutého kopce, která je kryta původní zástavbou a vsazena do klidné ozeleněné části. Nový majitel získá klidný byt v lukrativní části města Brna v blízkosti samotného centra i Mendlova náměstí se skvělou občanskou vybaveností a zároveň zde nalezne místo kde je klid a prostor pro relaxaci nedaleko Kraví Hory.
Byt je také velmi vhodný jako investice – krátkodobé pronájmy airbnb.
Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií, průkaz k předmětné nemovitosti je v současnosti zpracováván. Velmi doporučuji prohlídku bytu.

Nadstandardní prostorný byt v centru Brna ,125m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno +provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaVšetičkova, Brno - Stránice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná133 m²
Plocha podlahová133 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Sklepano (7 m²)
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-312154
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková