novostavba bytu 3+kk s garážovým stáním, Brno Bystrc

Hvozdecká, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

+provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme novostavbu bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk a velikosti 68 m2 s terasou a garážovým stáním v Brně Bystrci na ulici Přírodní. Interiér vzdušného bytu dotváří světlá kuchyňská linka se spotřebiči značky Electrolux, a AEG, prostorná vstupní chodba, moderní koupelna se sprchovým koutem a oddělená toaleta. Byt má krásnou terasu 7m2 velkou se vstupem z obývacího pokoje a ložnice. K bytu náleží garážové stání a sklep. Byt se nachází novém bezbariérovém cihlovém domě s výtahem. Veškerá občanská vybavenost, supermarket Albert, lékárna, restaurace, mateřská školka, zastávka MHD 2 min chůze, linka 52 a 54. Lokalita nabízí krásné klidné bydlení kousek od přírodní lokality podkomorské lesy a žebětínského rybníku. Cena nemovitosti včetně garážového stání. K nastěhování ihned.

novostavba bytu 3+kk s garážovým stáním, Brno Bystrc

Popis nemovitosti

Cenaprodáno +provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaHvozdecká, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Plocha podlahová68 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano (7 m²)
Sklepano (3 m²)
Úsporná C
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-307208
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka