Ojedinělý byt s výhodami rodinného domu, Jundrov

Jasanová, Brno - Jundrov

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

infomace o ceně u makléře

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte byt s výhodami rodinného domu? Ojedinělá nabídka nadstandardního bytu o dispozici 3+kk se zimní zahradou (18 m2), slunnou terasou, venkovním bazénem, prostornou zahradou a garáží, který se nachází v uzavřeném bytovém komplexu na ulici Jasanová v Brně-Jundrově. Celková plocha bytu je 72 m2, dalších 239 m2 tvoří zimní zahrada, venkovní terasa a přilehlá zahrada. Byt disponuje dvěma ložnicemi, z nichž jedna je s přímým vstupem na zahradu s bazénem, dále prostorným obývacím pokojem spojeným s kuchyňským koutem a vstupem do zimní zahrady, moderní koupelnou s vanou a oddělenou toaletou. K bytu náleží vlastní garáž a parkování je možné také na zahradě domu.
MČ Brno-Jundrov je oblíbenou a vyhledávanou lokalitou, která poskytuje bydlení v těsné blízkosti přírody i na dosah centra města. V místě je výborná občanská vybavenost – pošta, lékárna, obchody a služby, MŠ, ZŠ.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Ojedinělý byt s výhodami rodinného domu, Jundrov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno infomace o ceně u makléře
KategorieByty 3+kk
LokalitaJasanová, Brno - Jundrov
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Plocha podlahová72 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano (48 m²)
Sklepano (2 m²)
Méně úsporná D
107 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-309800
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka