Pěkný byt 2+kk, 36 m2, OV, Zeleneč, Praha - východ

Čsl. armády, Zeleneč

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
prodáno

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si exkluzivně nabídnout k prodeji útulný byt 2+kk, 36 m2, v centru obce Zeleneč, okr. Praha – východ, vzdálené jen několik km od Prahy. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v přízemí dvoupatrové budovy z r. 2004. Obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 16 m2 s moderní zánovní kuchyňskou linkou s elektrickými sporákem, troubou a digestoří. V koupelně o výměře 3,6m2 je vana a WC. Ložnice má plochu 13m2 a je orientovaná na jihozápad. K bytu je možné využít parkovací stání na parkovišti před domem, které je pod uzavíratelnou závorou. Výborná dopravní dostupnost - metro B – Černý most 10 min, autobus či vlak do centra cca 20 minut, autem 25 min do centra. Příjezd po dálnici D11 ( 8 km dálnice) k městskému okruhu a tím i ke všem důležitým výpadovkám z města. Přibližně stejně jako dálnice je vzdálena i rychlostní komunikace R10 směřující na Mladou Boleslav. Z občanské vybavenosti je zde mimo základních obchodů a restaurací i mateřská škola, základní škola I. stupně (druhý stupeň je v nedalekých Horních Počernicích), zdravotní středisko, poštu a víc než širokou řadu možností k provozování aktivního odpočinku. V Zelenči totiž najdete mimo běžně se ve venkovských obcích vyskytujícího fotbalového a volejbalového hřiště i bruslařský ovál, antukové tenisové dvorce s večerním osvětlením, krytou tenisovou halu a dokonce i 18jamkový golfový areál!. Pro více informací kontaktujte prosím makléře nemovitosti.

Pěkný byt 2+kk, 36 m2, OV, Zeleneč, Praha - východ

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaČsl. armády, Zeleneč
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná36 m²
Plocha podlahová36 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby2004
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-317415
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder