Pěkný byt 3kk/L na Praze 4 s krásným výhledem

Družstevní ochoz, Praha - Michle

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt s dispozicí 3kk v oblíbené lokalitě Prahy 4- Jezerka. K bytu náleží lodžie, která je východně orientovaná a je z ní překrásný výhled na Prahu. Byt se skládá z chodby, ze které je vstup do dvou ložnic, do velké obývací místnosti s kuchyňským koutem, do koupelny a do komory. Koupelna je zděná se sprchovým koutem a toaletou. Obývací místnost je dostatečně prostorná pro velkou sedací soupravu, pracovní stůl, i jídelní kout. Kuchyňská linka je vč. spotřebičů (lednice, sporák, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka). Z této obývací místnosti je vstup na lodžii. Možnost nájmu venkovního vyhrazeného parkovacího místa. Poloha domu je velice příjemná, protože je obklopena zelení. nachází se zde spousta dětských hřišť a parků, například park Jezerka či Tyršův vrch. V okolí naleznete také restaurace, obchody, MŠ, ZŠ, SPŠ. Vynikající dostupnost MHD. Stanice metra Pankrác se nachází zhruba 10 minut chůze od domu. Je možné využít i tramvajovou či autobusovou zastávku, která leží cca 400m od domu. Odtud se dostanete do centra (I.P.Pavlova) za 10 minut. Doporučujeme prohlídku.

Pěkný byt 3kk/L na Praze 4 s krásným výhledem

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaDružstevní ochoz, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná74 m²
Plocha podlahová74 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Lodžieano (3 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-314825
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder