Pozemek pro stavbu RD, 861 m2, obec Bratronice

Bratronice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek o velikosti 861 m2 v obci Bratronice, který je určený pro stavbu rodinného domu.
Pozemek je na kopci s krásným výhledem do okolní krajiny, nachází se v tiché části Bratronic. Jedná se o projekt výstavby 15 rodinných domů, z nichž část je již postavena a navazuje na původní zástavbu obce. K pozemku jsou přivedeny všechny inženýrské sítě (elektřina, plyn, kanalizace, voda), rozměry jsou přibližně 43 x 21 m. Obec leží v CHKO Křivoklátsko, nedaleko hradu Křivoklát a v okolí vede řada turistických cest. Bratronice nabízí veškerou občanskou vybavenost. K dispozici je základní i mateřská škola, obvodní i dětský lékař, v budově OÚ se nachází pošta a místní knihovna. Nechybí ani restaurace čí místa pro sportovní vyžití.
Do obce je dobrá dopravní dostupnost, od Prahy se nachází asi půl hodiny (25 km), od Kladna přibližně 11 minut (15 km), vzdálenost od dálnice D6 je cca 8 km. Na cestu do hlavního i okresního města je rovněž možnost využití autobusové dopravy.
V případě zájmu je možné zakoupení i vedlejšího pozemku pro stavbu 2 rodinných domů. Pro bližší informace neváhejte volat našeho makléře.

Pozemek pro stavbu RD, 861 m2, obec Bratronice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBratronice
OkresKladno
Plocha pozemku861 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-105-316369
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder