Prodej bytu 2+1 s balkonem a klimatizací, Praha 14

Poděbradská, Praha - Hloubětín

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize a veškerých služeb

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji byt 2+1 s klimatizací v osobním vlastnictví s užitnou plochou 55 m² v ulici Poděbradská, Praha 14 – Hloubětín. Součástí bytu je balkon (2,4 m²) a 2x sklepní kóje (5 m² - není zahrnuto v užitné ploše bytové jednotky), dále je k dispozici v bytovém domě společná sušárna. Byt se nachází ve 4. patře bytového cihlového domu, který je po revitalizaci (fasáda, zateplení domu, nové sklepní kóje atd.). Byt je v udržovaném stavu a po výměně nových plastových oken, včetně balkonových dveří, nové odpady a rozvody vody. V obývacím pokoji a ložnici jsou dřevěné parkety. Dispozice bytu: vstupní chodba či předsíň s vestavěnou skříní, obývací pokoj s vestavěnou šatní skříní a vstupem na balkon, kuchyň s kuchyňskou linkou a vestavnou myčkou na nádobí, jídelním koutem a spižírnou, ložnice, samostatná toaleta a koupelna s vanou. Ústřední dálkové vytápění, plynový sporák, městská voda a kanalizace. Nízké měsíční náklady spojené s užíváním bytu 2.400,- Kč/měsíc, včetně fondu oprav. Výborná dopravní dostupnost MHD do centra Prahy, stanice metra Hloubětín, tramvajová zastávka a autobusová zastávka, vše ihned před domem. Občanská vybavenost v místě – MŠ, ZŠ, Penny market, Lidl, Česká pošta, lékárna, lékaři, plavecký a sportovní areál, restaurace, veterinární klinika a mnoho dalšího. Pro více informací či zájmu o prohlídku bytu mne prosím kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 s balkonem a klimatizací, Praha 14

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a veškerých služeb
KategorieByty 2+1
LokalitaPoděbradská, Praha - Hloubětín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Plocha podlahová55 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Úsporná C
120 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-101-317420
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová