Prodej bytu 2+kk/L (47m2), Praha 6 - Řepy

Makovského, Praha - Řepy

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám byt 2+kk o velikosti 40,1 m2 se zasklenou lodžií o velikosti 7 m2 na rozmezí Sídliště Řepy I a Řepy II. Byt se nachází ve 3. NP s výtahem a je situován na západ. Oba pokoje jsou neprůchozí a vstupuje se do nich ze předsíně. Obývací pokoj s kuchyňským koutem má výměru 18 m2, prostorná ložnice (13,8 m2) se vstupem na zasklenou lodžii (7 m2), koupelna s vanou a umyvadlem (2,6 m2) a samostatné WC (1,2 m2). K bytu náleží i sklepní koje o velikosti 2,1 m2. Parkování je na veřejném parkovišti před domem. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – ZŠ i dvě MŠ jsou vzdáleny 400 m, v docházkové vzdálenosti je několik dětských hřišť, pošta, obchody (Albert, Billa), lékárna (Dr. Max) jsou vzdáleny asi 250 m. Do nákupní zóny Zličín je cesta vzdálená asi 10 minut autem. Lokalita je dobře dostupná MHD i autem. Tramvajová i autobusová zastávka je vzdálena přibližně 8 minut chůze. Do centra města Vás doveze tram 9, 16 (zastávka Slánská) – metro B–Anděl, jízda trvá 16 minut, či bus linky 180 – směr metro A–Dejvická, linka 164 (směr Poliklinika Petřiny – Sídliště Řepy), popř. linka 225 směr metro A–Nádraží Veleslavín. Potřebujete-li se rychle dostat z města, můžete využít obchvat města. Na dálnicích jste tak během několika málo minut. Ideální pro cesty – směr Plzeň (D5), Karlovy Vary (D6) a Chomutov (D7). Pro bližší informace kontaktujte našeho makléře. Doporučujeme prohlídku.

Prodej bytu 2+kk/L (47m2), Praha 6 - Řepy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaMakovského, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná47 m²
Plocha podlahová47 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-317018
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder