Prodej chalupy Křižínkov

Křižínkov

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
prodáno

vč. provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rozlehlou chalupu se stodolou a prostornou zahradou v klidné obci Křižínkov, 10 km od Velké Bíteše, 15 km od Tišnova, v blízkosti CHKO – Přírodní park Údolí Bílého potoka. Pozemek o velikosti 959 m2 v uzavřeném celku. Objekt je určen ke kompletní rekonstrukci, možnost vybudování jednoduché půdní vestavby. Obývací pokoj s kastlovými okny, kuchyně s původními kachlovými kamny, prostorné sklepy s klenutými stropy. K pozemku před domem připojeny veškeré IS – plyn, kanalizace. V domě elektřina 220/380 V. Možnost vlastní studny na pozemku. Chalupa je vhodná pro mladý pár nebo rodinu s dětmi k rekreaci nebo i bydlení. Okolí je velmi vhodné k houbaření a turistiku.

Prodej chalupy Křižínkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize a právních služeb
KategorieChalupa
LokalitaKřižínkov
OkresBrno-venkov
Velikost1 pokoj
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná200 m²
Plocha podlahová100 m²
Plocha pozemku959 m²
Plocha zastavěná100 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
ZařízenýNe
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-108-317425
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková