Prodej komerčního areálu s UR, Praha 8 - Troja

Trojská, Praha - Troja

Prodej, Obchodní prostory Prodáno
  • Obchodní prostory
prodáno

info o ceně v RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji multifunkční komerční areál v atraktivní lokalitě Praha 8 - Troja. Jedná se o pozemek o výměře 1184m2 s třípodlažní budovu, jejíž momentální užitná plocha je cca 800 m2. V současné době je pro areál vydané územní rozhodnutí, které nabyde právní moci v polovině dubna.
Budoucí stav objektu tak skýtá celou řadu možností. Ideální je pro sídlo větší firmy, či je možné skombinovat objekt pro bydlení a podnikání, popř. rozdělit objekt na bytové jednotky.
Při využití k obchodním, administrativním a skladovacím účelům budoucí stav nemovitosti skýtá celkovou užitnou plochu 1 234 m2, přičemž obchodní prostory jsou o výměře 380 m2, skaldové prostory nabízí 330 m2 a kancelářské prostory jsou o výměře 524 m2.
Dopravní dostupnost je výborná městskou hromadnou dopravou (zastávka tram 250 m - Trojská, nebo 12 min. chůze na metro C – Nádraží Holešovice) i autem (10 min do centra města). Bezproblémové parkování v areálu. Příjemné okolí se zelení a trojskými vinicemi. Nedaleká botanická zahrada, zoologická zahrada a Trojský zámek.

Prodej komerčního areálu s UR, Praha 8 - Troja

Popis nemovitosti

Cenaprodáno info o ceně v RK
KategorieObchodní prostory
LokalitaTrojská, Praha - Troja
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná1.234 m²
Plocha pozemku1.184 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění3. NP
Typ domuPatrový
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-106-311896
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder