Prodej pozemku-1375m2, v blízkosti křivoklátských lesů

Zbečno - Újezd nad Zbečnem

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek k výstavbě RD o celkové výměře 1375m2. Pozemek je obdélníkového tvaru 25m x 55m. Na pozemku je zavedená elektřina a voda (studna). V okolí se nachází překrásná příroda, které dominují křivoklátské lesy a státní hrad Křivoklát. Lokalita je také ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření či rybaření. V těsné blízkosti (750m) se nachází Základní škola Zbečno. Okolní města jsou Beroun, Rakovník, Kladno, které se nacházejí zhruba 30 minut autem od pozemku.

Prodej pozemku-1375m2, v blízkosti křivoklátských lesů

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaZbečno - Újezd nad Zbečnem
OkresRakovník
Plocha pozemku1.375 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-105-312441
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder