Prodej RD 3+1/4+1 s komerčními prostory, Oskořínek

Novodvorská, Oskořínek

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

P.R.O.D.Á.N.O
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji rodinný dům 3+1/4+1 s komerčními prostory s užitnou plochou včetně komerčních prostor a stodoly 374 m², s výměrou pozemku 593 m² v obci Oskořínek, okres Nymburk. Dům v obytné části prošel částečnou rekonstrukcí, nová elektřina v mědi a nové odpady, zateplené stropy, podlahové vytápění ve vstupní předsíni, koupelně a na samostatné toaletě. Dále je pořízen nový kondenzační plynový kotel, vodárna s čerpadlem. Dům je podsklepen (80 m²). Dispozice obytné části: vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatná toaleta, obývací pokoj s kamny, kuchyň s jídelnou, ložnice a pokoj. Dispozice komerční části: 2x chodba, sál 116,5 m², komora, špajz, suché WC – dříve v komerční části bylo v provozu kino (kinosál včetně promítací místnosti). Na pozemku stojí stodola s chlévem, dřevník a místnost s udírnou. S komerční části lze vybudovat obytnou část, nutno počítat s investicí do rekonstrukce. Dům je vhodný rovněž k bydlení spojené s vlastním podnikáním.

Vytápění ústřední plynové, vlastní studna a obecní kanalizace, elektřina 220 – 380 V. Poplatky spojené s užíváním domu 3.700,- Kč/ měsíc (elektřina a plyn). Občanská vybavenost v obci – MŠ, ZŠ, pošta, obchod s potravinami. Dopravní spojení z obce autobusem či vlakem (vlakové nádraží). Obec Oskořínek je 7 km od města Nymburk, kde je veškerá občanská vybavenost (nemocnice, úřady, obchody a jiné). Pro více informací či prohlídku mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 3+1/4+1 s komerčními prostory, Oskořínek

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaNovodvorská, Oskořínek
OkresNymburk
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná374 m²
Plocha podlahová160 m²
Plocha pozemku593 m²
Plocha zastavěná593 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Mimořádně nehospodárná G
256 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-311643
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová