Prodej rodinný dům 158 m2, Beroun (Teplá, okr. Cheb)

Teplá - Beroun

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

Vč. služeb, bez daně z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej původní zemědělské usedlosti - rodinného domu v Berouně u Teplé (okr. Cheb), která se nachází v malebné a nedotčené přírodě Slavkovského lesa a je určená především pro milovníky chalupaření, či provozování hospodářství. Jedná se o zděný částečně podsklepený RD, se sedlovou střechou, postavený cca v roce 1920, který je určen k částečné rekonstrukci/revitalizaci, je orientován na JV a disponuje 1 NP a podkrovím. Budova se nachází na vlastním mírně svažitém pozemku, obsahuje 1 BJ 4+1 s technickým zázemím. Nemovitost je napojena na IS - E, k dispozici je vlastní studna. Hlavní nosnou konstrukcí je cihelné zdivo z tl. 0.45 na kamenné základové pasy. Stropní konstrukce jsou dřevěné trámové s omítnutým podhledem. Krov je dřevěný vázaný, opatřený krytinou tvořenou osinkocementovými šablonami, s klempířskými prvky FeZn. Okna jsou dřevěná zdvojená. Podlahy jsou prkenné a betonové s povrchovou úpravou dlažbou a PVC. Vnitřní omítky jsou vápenné štukové, vnější je břizolitová fasáda. Vytápění je ústřední a je řešeno kotlem na TP, ohřev TUV je zajištěn boilerem. Vnitřní kanalizace je napojena do žumpy na vyvážení. Zásobení vodou je řešeno napojením na vlastní studnu. Koupelna a WC je vybavena běžnou sanitární technikou - umyvadlo, vana, WC. Kuchyně je vybavena elektrickým sporákem. K domu náleží zděná stodola, garáž a kolna, která je určena k demolici.
Obec Beroun leží cca 5.5 km jihovýchodně od Teplé, Mariánské Lázně (20 km), Planá (15 km), Plzeň (45 km). V obci je minimální občanská vybavenost, rozšířená vybavenost se nachází v Teplé. Nemovitost je umístěna v J části obce, podél slepé asfaltové komunikace, která umožňuje bezproblémový přístup k oceňované nemovitosti. Výhodné financování je zajištěno v rámci komplexních služeb kanceláře.

Prodej rodinný dům 158 m2, Beroun (Teplá, okr. Cheb)

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Vč. služeb, bez daně z nabytí
KategorieRodinné domy
LokalitaTeplá - Beroun
OkresCheb
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná158 m²
Plocha podlahová139 m²
Plocha pozemku2.561 m²
Plocha zastavěná167 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1920
ZařízenýČástečně
GarážAno
Mimořádně nehospodárná G
256 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky115-102-297983
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg