Pronájem kanceláře 16 m2 v centru Brna

Kopečná, Brno - Staré Brno

Pronájem, Kanceláře Pronajato
  • Nevybavený
  • Kanceláře
pronajato

+ služby 1 350 Kč + elektřina

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám pronájem kanceláře v nově zrekonstruované kancelářské budově na ulici Kopečné v Brně. Dům sousedí s parkovacím domem na Kopečné. Nachází se v 2. NP ve sdílených kancelářských prostorech. Sdílená je upravená chodba, kuchyně, toalety zvlášť pro muže a ženy. Do domu je vstup z ulic Kopečná i Husova a okna kanceláře směřují na Kopečnou. V přízemí domu je kavárna, která přes oběd vaří menu a je vhodná pro obchodní schůzky. Další kavárna je nad parkovacím domem a v okolí je mnoho restaurací a obchodů. Pronájem je možný pouze plátcům DPH !

Nájemné 3.500,- Kč/měsíc bez DPH + služby 1.350,- Kč bez DPH ( vytápění, teplá voda 800,-, vodné stočné 200,-, úklid společných prostor 200,-, ostatní služby 150,-Kč). + spotřeba elektřiny dle ceníku E.ON.
Možnost nahlášení sídla firmy. Výpovědní lhůta 1 měsíce, vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmů včetně služeb. V budově kavárna, galerie, finanční poradenství, jazyková škola aj...Možnost pronájmu ihned.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Pronájem kanceláře 16 m2 v centru Brna

Popis nemovitosti

Cenapronajato + služby 1 350 Kč + elektřina
KategorieKanceláře
LokalitaKopečná, Brno - Staré Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíU majitele
Plocha užitná16 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Typ domuPatrový
ZařízenýNe
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-206-313561
Kontaktovat makléře
Petr Vyskočil
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 446
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-vyskocil
IČ: 74332881

"Kdokoliv osloví realitního makléře chce udělat velký krok v životě. Ať už chce nový byt koupit na pronájem nebo si ho sám pronajmout, koupit dům nebo pozemek pro budoucí život. To vše jsou velké kroky, které člověk udělá jen párkrát za život. Toto je třeba si uvědomit. Nejsem právník, jsem realitní makléř, takže moje práce je, aby obě strany podepsané na smlouvě byly spokojené.
V realitách se pohybuji tři roky a ve správě nemovitostí dva. Věřím v to, že výběr správného místa je základ pro spokojený život."

Kontaktovat makléře
bgPetr Vyskočil