Pronájem prostorného bytu 2+kk, 83 m2, A/C, Horoměřice

T. G. Masaryka, Horoměřice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
pronajato

+ poplatky, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu prostorný podkrovní klimatizovaný byt 2+kk o výměře 83 m2 v Horoměřicích, na konci ulice T.G. Masaryka, na kopci v klidné části Horoměřic. Byt je umístěn ve 3. patře menšího bytového domu bez výtahu a skládá se z předsíně, koupelny s vanou, samostatného WC, prostorného obývacího pokoje (40 m2), kuchyňského koutu (8,5 m2) a ložnice (22 m2). K bytu náleží sklepní kóje (cca 2m2) v přízemí domu.
Byt je nadstandardně zařízen klimatizací, kuchyňskou linkou – dřevo, corian, s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, lednice se sporákem, myčka nádobí, el. varná deska, odsavač par), v předsíni a ložnici vestavěnými skříněmi, v obývacím pokoji sedačka, jídelní stůl se židlemi, barový pult a barové židle. Podlahy bytu tvoří žulová dlažba nero impala. Okna jsou opatřena žaluziemi. V obci je občanská vybavenost, v okolí dostatek zeleně i les.
Výborné dopravní spojení, autobusová zastávka vzdálená 500 m, 10 minut jízdy Busem na metro Bořislavka, 15 min jízdy autem na letiště.
Zálohové platby činí 2.400 Kč + vlastní elektřina.

Pronájem prostorného bytu 2+kk, 83 m2, A/C, Horoměřice

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky, + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaT. G. Masaryka, Horoměřice
OkresPraha-západ
Náklady na bydlení2.400 + vlastní elektřina
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná83 m²
Plocha podlahová83 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (2 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Méně úsporná D
121 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-06-013
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose