Prostorný byt 2kk, Praha 8-Libeň

Davídkova, Praha - Libeň

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Garáž
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

+ garážové stání 450.000,-

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout byt 2kk o výměře 71m2 s balkonem orientovaným do zahrady na západ. Díky rohovým oknům je byt velice světlý, okna jsou opatřena venkovními žaluziemi na elektrický pohon a dálkové ovládání. Byt nabízí spoustu úložného prostoru, díky vestavěným skříním. Z chodby je vstup do prostorné obývací místnosti s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka má vestavěné spotřebiče (elektrická trouba, mikrovlnná trouba, varná deska, myčka). Z obývací části je vchod na balkon o výměře 7m2. Z druhé části obývací místnosti je vchod do pokoje. WC je samostatné. Prostorná koupelna je vybavena velkou vanou i sprchovým koutem, také jsou zde dvě umyvadla a prostor na pračku se sušičkou. Pod dlažbou v koupelně je umístěno podlahové topení. Dům má vlastní zahradu ve velikosti cca 300m2, na které se nachází dětské hřiště, altánek, lavičky. K bytu patří sklep. K bytu je možné přikoupit garážové stání za cenu 250.000,-. V domě funguje stabilní společenství vlastníků jednotek. Byt se nachází v blízkosti OC Letňany, Galerie Harfa, Nemocnice Na Bulovce či několika škol i školek. Metro Ládví se nachází 10 minut pěšky, autobusová zastávka 50m a tramvajová zastávka-Bulovka zhruba 200m. Pro více informací kontaktujte makléře.

Prostorný byt 2kk, Praha 8-Libeň

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + garážové stání 450.000,-
KategorieByty 2+kk
LokalitaDavídkova, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná71 m²
Plocha podlahová71 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Rok výstavby2006
GarážAno
Výtahano
Balkónano (7 m²)
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-307037
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder