Renovovaný a plně zařízený byt 2+kk v Černých Polích

Merhautova, Brno - Zábrdovice

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
pronajato

včetně inkasa+provize

Popis a parametry nemovitosti

Výhradně nabízíme pronájem nově renovovaného a plně zařízeného bytu 2+kk, v těsném sousedství Dětské nemocnice, na ulici Merhautova. Bezmála 40 m2 podlahové plochy bytu ve třetím patře, bez výtahu, bylo renovováno a nově byla vystavěna koupelna spojená s toaletou, vytápěná podlahovým vytápěním. V pokojích jsou dřevěné palubkové podlahy, v předsíni a koupelně je použit keramický travertin. Obývací pokoj s kuchyní je orientovaný do ulice, na severozápad. Nová kuchyně je vybavena myčkou, chladničkou, zabudovanou troubou a mikrovlnou troubou, indukční varnou deskou i pračkou. Ložnice je situována jihovýchodně, do rozměrného a klidného vnitrobloku. V pokoji je dvoulůžko a úložné prostory na míru. Jde o jedno z praktických řešení úložných prostor. K jednotce náleží ještě 8 m2 skladovacích prostor s oknem, na půdě, o patro výš. V domě proběhla rekonstrukce, při které byla v bytě vyměněna okna za nová, dřevěná.
V domě jsou velmi zachovalé prvky secesní architektury, jako dlažby a dveře. V okolí domu je kompletní občanská vybavenost a do centra pouhé dvě zastávky tramvají. Z důvodu splnění zákonné povinnosti uvádíme energetickou třídu G.

Renovovaný a plně zařízený byt 2+kk v Černých Polích

Popis nemovitosti

Cenapronajato včetně inkasa+provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaMerhautova, Brno - Zábrdovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Plocha podlahová48 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-201-319283
Kontaktovat makléře
Martin Pavlica
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 450
[email protected]
www.century21.cz/makler-martin-pavlica
IČ: 01285688

Zájem o trh s nemovitostmi, kladný vztah k lidem a zájem o příběh spojený s každým domem a člověkem mě přivedli k práci, která mě zároveň těší. Z vlastní zkušenosti vím, že přístup lidí se kterými spolupracujeme velmi ovlivňuje výsledek i našeho snažení. Rád budu vaším spolehlivým partnerem při řešení důležitého životního rozhodnutí, jakým koupě či prodej jakékoliv nemovitosti bezesporu je.

Kontaktovat makléře
bgMartin Pavlica