Secesní byt v centru s vlastní zahrádkou

Biskupská, Brno - Brno-město

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Výtah
prodáno

včetně vybavení, plus provize

Popis a parametry nemovitosti

Pokud hledáte něco neopakovatelného, věnujte pozornost této exkluzivní novince v naší nabídce. Jedná se o byt v dispozici 2+kk o podlahové ploše 54 m2, ze které je vstup na zahrádku o velikosti 16 m2 na vlastním pozemku. Ta náleží pouze k tomuto bytu. Při rekonstrukci domu a výstavbě bytu byly použity kvalitní standardy, jako jsou třívrstvé dřevěné podlahy, dřevěná okna, dřevěné kazetové dveře, sanita značky Laufen nebo keramické obklady Promise. Kuchyňský kout svým designem slouží jako praktický doplněk obývacího pokoje. Je plně vybaven myčkou, chladničkou a multifunkční troubou. Dominantou kuchyňské linky je černá žulová deska, která funkčně přechází v barový pult. Tento nenuceně odděluje obytný pokoj s kuchyní a jídelním koutem od ložnice a koupelny. Jde o nemovitost, kde se podařilo skloubit původní dispozice bytu a některé prvky moderního bydlení, například snížením stropů a použitím moderních technologií při úpravě oken. Kombinaci původní architektury a moderních prvků ctí i zařízení bytu, které je součástí prodeje. Dům byl zkolaudován už počátkem dvacátého století. Byl postaven na Františkově, což je historický název Denisových sadů. Rezidenci Biskupská 8, ve které se byt nachází, proslavili bratři Hugo a Pavel Haasovi, kteří v domě žili. Dům je zasazen uprostřed nejvýznamnějších historických dominant města Brna, umístěn přímo pod biskupstvím Katedrály sv. Petra a Pavla, nedaleko hradu Špilberk. V bezprostřední blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost – školky, školy, zdravotnická zařízení, multikino, divadla, pošta, obchody a restaurace. Příležitost k procházkám poskytují nejen Denisovy sady s kapucínskými terasami, ale také nedaleký rozsáhlý park Špilberk. Oba parky poskytují zážitky společenského a kulturního vyžití, v průběhu celého roku.
Lokalita, prestiž domu, styl, historická a estetická hodnota dohromady splňují náročné požadavky klientů, kteří jsou si vědomi toho, že vlastnictvím bytu v tomto domě jsou součástí jeho historie.
Pro více informací volete makléře.

Secesní byt v centru s vlastní zahrádkou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně vybavení, plus provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaBiskupská, Brno - Brno-město
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová70 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby1909
ZařízenýAno
Výtahano
Méně úsporná D
143 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-316092
Kontaktovat makléře
Martin Pavlica
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 450
[email protected]
www.century21.cz/makler-martin-pavlica
IČ: 01285688

Zájem o trh s nemovitostmi, kladný vztah k lidem a zájem o příběh spojený s každým domem a člověkem mě přivedli k práci, která mě zároveň těší. Z vlastní zkušenosti vím, že přístup lidí se kterými spolupracujeme velmi ovlivňuje výsledek i našeho snažení. Rád budu vaším spolehlivým partnerem při řešení důležitého životního rozhodnutí, jakým koupě či prodej jakékoliv nemovitosti bezesporu je.

Kontaktovat makléře
bgMartin Pavlica