Byt 1+kk, Králův Dvůr- projekt Královský Horizont

Na Horizontu, Králův Dvůr

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Výtah
prodáno

vč. provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 1+kk o rozloze 30,3 m2 v projektu Královský Horizont v Králově Dvoře. Byt se nachází ve 2. patře a je orientován na západ. Skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (23,4 m2), chodby (3,6 m2) a koupelnou s WC (3,3 m2). K bytu dále náleží sklepní kóje o rozloze 2 m2. Dům je v mírném jižním svahu v kontaktu s nedalekým lesem, na nějž navazuje park s hřištěm a propojuje tak jedinečnou přírodní scenerii chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, která nabízí nesčetné možnosti rekreačního vyžití, až už se jedná o turistiku, nebo oblíbené výlety na horských kolech.

Vybavenost bytu: v obývacím pokoji a kuchyňském koutě jsou plovoucí laminátové podlahy, v předsíni koupelně a na WC je italská dlažba a italské obklady. V koupelně je sprchový kout a kombi WC. Vstupní do bytu je zajištěn protipožárními dveřmi, vnitřní dveře jsou ze 2/3 prosklené s obložkovými zárubněmi. V bytě jsou veškeré rozvody, včetně zásuvky pevné telefonní linky, domácí telefon v předsíni, v obývacím pokoji je společná televizní anténa, centrální vytápění s topnými tělesy Radik a termostatickými ventily Heimeier, koupelnový radiátor (žebříček).

Byt se nachází v okrajové zástavbě Králova Dvora v blízkosti souměstí s Berounem. Rodiny s dětmi jistě přivítají, že přibližně 200 m od nového bydliště najdou ZŠ Králův Dvůr (ul. Jungmanova), která je jednou z nejlepších v okrese. V podobné docházkové vzdálenosti jsou i další základní školy (např. Soukromá Základní škola B-English), ale i mateřské školky a střední školy, banky, nemocnice, poliklinika, restaurace, řada sportovišť, bazény, zimní stadion atd. K dispozici je i široká paleta služeb a nákupních možností v nedalekých supermarketech Lidl, Penny Market, či Hypermarketu Albert, který se nachází cca 100 metrů.

Králův Dvůr je dobře dostupný autem, autobusem i vlakem do Prahy. V blízkosti je nájezd na D5 s dojezdem do Prahy - Zličín za 18 min. Vlakové nádraží je v Berouně cca 4 km. BUS na Prahu jezdí každou cca hodinu. Zastávka autobusu je umístěna pouhých sto metrů od domů. V okolí Králova Dvora se nachází lesy, cyklostezky a hrady Karlštejn, Křivoklát, Žebrák a Točník. Pokud hledáte klidné bydlení, je tato nabídka svou polohou a dostupností do Prahy výbornou volbou. Byt je vhodný i na investicemi - na pronájem. Pro bližší informace se obraťte na našeho makléře.

Byt 1+kk, Králův Dvůr- projekt Královský Horizont

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize RK
KategorieByty 1+kk
LokalitaNa Horizontu, Králův Dvůr
OkresBeroun
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná30 m²
Plocha podlahová30 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Rok výstavby2007
ZařízenýNe
Výtahano
Úsporná C
80 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-323068
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder