Byt 2+kk, Soukenická, Praha 1 - Nové Město

Soukenická, Praha - Nové Město

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Virtuální prohlídku můžete vzhlédnout zde: https://bit.ly/Soukenicka360.

Exkluzivní nabídka prodeje zařízeného bytu 2+kk (45 m2) ve 3. patře kompletně zrenovovaného činžovního domu z minulého století s novým výtahem v samém centru Prahy, Soukenická, Praha 1 – Nové Město.

Činžovní dům se nachází jen několik málo kroků, 5 minut pěší chůzí, od stanice metra „B“ Náměstí republiky či od Masarykova nádraží a obchodního centra Palladium.
Záměrem projektu „Soukenická 26“, který byl dokončen v roce 2014, byla citlivá a kompletní revitalizace celého činžovního domu s důrazem na moderní a luxusní bydlení v centru Prahy, které by splňovalo požadavky i toho nejnáročnějšího klienta.


Přednosti bytu:
- Dispozice 2+kk (45 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem 23,40 m2, ložnice 15,97 m2, koupelna s toaletou 5,82 m2;
- Vybavená kuchyňská linka, lednice, myčka na nádobí, elektrická varná deska, digestoř, v koupelně je sprchový kout s pračkou. Vysoké stropy, dřevěné podlahy, bezpečnostní dveře;
- Vstup do koupelny je z ložnice i z haly;
- Orientace oken do klidné ulice, ve 3. patře;
- Lokalita:
o Klidná ulice v srdci Prahy.
o Stanice metra Florenc linky „C“ a „B“, Palladium 400 m, Náměstí republiky metro „B“, nákupní centrum Florentinum, restaurace, kavárny, bary.
o Bohaté kulturní, společenské vyžití s plnou občanskou vybaveností a velmi dobrou dopravnou dostupností.
Možnost zařízení dlouhodobého parkovacího stání v obchodním domě Kotva, OC Palladium, Florenc.

Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Byt 2+kk, Soukenická, Praha 1 - Nové Město

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaSoukenická, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová45 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýAno
Výtahano
Méně úsporná D
118 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky1100-01-031
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA