Byt 3+1/B na náměstí Svatopluka Čecha, P10- Vršovice

Slovinská, Praha - Vršovice

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Cihlová
  • Balkón
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji byt o dispozici 3+1 v oblíbené lokalitě Prahy 10, ve Vršovicích. Byt je v původním stavu před rekonstrukcí. Skládá se z chodby, dvou ložnic, koupelny, samostatné toalety a prostorného obývacího pokoje, kde je prostor i pro jídelní kout. Jedna z ložnic má francouzská okna. Z obývacího pokoje je vstup na balkón, který je orientovaný do klidné ulice. Před domem je parkování bez modrých zón. V lokalitě je veškerá občanská vybavenost. Nachází se zde spousty obchodů (Tesco Expres, Penny market, večerky...), restaurací, kaváren i pivnic. Také v okolí naleznete divadla, MŠ, ZŠ, VŠ, sauna klub, úřad pro Prahu 10, poštu, lékárnu, Vršovický zámeček či známé Heroldovy sady. Lokalita je i bohatá na dětská hřiště. Nejbližší se nachází přímo u domu na náměstí Svatopluka Čecha. Zároveň je tato lokalita výborná i co se týče dopravní dostupnosti. Zhruba 100 m od domu se nachází zastávka MHD- bus, odkud se dopravíte za pár minut na Florenc, Náměstí Míru, Želivského nebo na Chodov. Kromě autobusu jezdí 250 m od domu tramvaj, kterou se dostanete zhruba za 10 minut do centra na Náměstí Míru, I. P. Pavlova i na Karlovo náměstí. Pro více informací kontaktujte makléře.

Byt 3+1/B na náměstí Svatopluka Čecha, P10- Vršovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+1
LokalitaSlovinská, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná66 m²
Plocha podlahová66 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Balkónano (3 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-314667
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder