Byt 3+1 Liberec 1 - Staré Město (cihla)

nám. Tržní 902/3, Liberec - Liberec I-Staré Město

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Výtah
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme hezký klidný slunný byt o velikosti 3+1 (2+1), 86 m2) v původním stavu v cihlovém domě v centru Liberce - Staré Město (Tržní náměstí). Byt v 5. patře (výtah) má krásný výhled velkými okny na náměstí i do klidného vnitrobloku. Dispozice: pokoje s přímým vstupem z předsíně o velikosti 28 m2, 23 m2 a 16 m2, malá kuchyňka, chodba 11 m2, sociální zařízení 4 m2, předsíň (vstupní odkládací prostor) 3,5 m2, šatna 0,5 m2. Byt má nová plastová okna a nový plynový kotel, vše ostatní je v původním funkčním stavu - možnost nastěhování, rekonstrukci doporučujeme. Podlahy pokojů udržované parkety, ostatní prostory lino nebo kachle, topení vlastní. K bytu lze využívat dvě podkrovní půdy a sklepní prostor. Dům je v udržovaném stavu, má cca 8 let starou fasádu, výměna výtahu a další úpravy budou prováděny postupně z fondu oprav. Parkování možné na modré zóně před domem, veškerá infrastruktura v bezprostřední blízkosti. Plánovaná revitalizace celého náměstí s novým dopravním řešením, více zeleně. Doporučujeme prohlídku, vhodné i jako investiční příležitost.

Byt 3+1 Liberec 1 - Staré Město (cihla)

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieByty 3+1
Lokalitanám. Tržní 902/3, Liberec - Liberec I-Staré Město
OkresLiberec
Náklady na bydlení3.500,-Kč /měs.
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná86 m²
Plocha zahrady50 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
Datum nastěhování1. říjen 2020
Zahájení prodeje4. září 2020
Rok výstavby1930
ZařízenýNe
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky126-01-068
Kontaktovat makléře
Zdena Astlová
CENTURY 21 Partner Liberec
+420 602 360 862
[email protected]
www.century21.cz/makler-zdena-astlova
IČ: 43195041

Nabízím vstřícnost, znalosti, dlouholeté zkušenosti, časovou nezávislost i schopnost maximálně porozumět přání klientů a vysvětlit srozumitelně věci, se kterými se v oblasti realitního trhu budoucí klient nesetkává často.
Ráda Vám dám k dispozici zkušenosti s jednáním s tisíci různých klientů v oblasti realit, finančnictví, dodržování norem kvality, vyjednávání s úřady a institucemi. Je pro mě standardem u obchodních případů získávat potřebné podklady z územních plánů, územně analytických podkladů, dat technické infrastruktury tak, aby klient měl vždy maximální informace při svém rozhodování.
Veškeré své znalosti a zkušenosti nyní úročím již dlouhodobě v práci realitního makléře ve společnosti s centrálou v USA.
Pokud budete mít zájem, ráda se budu věnovat i Vám.

Kontaktovat makléře
bg