Byt 3+kk, 72 m2 v Praze 8 - Bohnicích

Hlivická, Praha - Bohnice

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Vybavený
  • Sklep
prodáno

vč. provize RK a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme na prodej dispozičně dobře řešený byt 3+kk v panelovém domě v Bohnicích o podlahové ploše 72 m2. Byt je po rekonstrukci a nachází se ve 12. patře. Byt má orientaci na západ a východ a má úchvatný výhled přes park areálu bohnické léčebny až na horu Říp. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje se zimní zahradou (Z), kuchyňským koutem s jídelní částí, dvou samostatných pokojů - dětský pokoj a ložnice (V), předsíně a koupelny s vanou a samostatným WC. K bytu dále náleží sklepní kóje.

Lokalita má veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Zastávka MHD je 1 minutu od domu – doba dojezdu na metro C – Kobylisy je cca 5 minut.

V místě je veškerá občanská vybavenost – základní škola, mateřské školky, střední i vysoká škola (přímo naproti se nachází Základní a mateřská škola Ústavní, Gymnázium Ústavní), nákupní centrum (OC Krakov), poliklinika, restaurace, dětská hřiště, v docházkové vzdálenosti je Penny market, Lidl. Pro procházky a sportovní aktivity je možno využít rozlehlý areál blízké léčebny, Čimický háj nebo areál Botanické nebo Zoologické zahrady, nedaleko se nachází také Aquacentrum Šutka.

Doporučujeme prohlídku. V případě bližších informací kontaktujte makléře.

Byt 3+kk, 72 m2 v Praze 8 - Bohnicích

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize RK a právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaHlivická, Praha - Bohnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Plocha podlahová72 m²
Počet podlaží15
Podlaží umístění12. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
ZařízenýAno
Sklepano (2 m²)
Úsporná C
0.92 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-327088
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder