Byt 3+kk s krásnou terasou

Mošnova, Brno - Židenice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Terasa
pronajato

+energie, kauce

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout pronájem nově zrekonstruovaného bytu o dispozici 3+kk a velikosti 50 m2 s terasou 14 m2 v Brně Židenicích na ulici Mošnova. Plně zařízený byt se nachází v 1. patře a kromě velmi prosvětleného obývacího pokoje s hezkou kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči (lednice, myčka, vařící deska, digestoř, trouba, mikrovlnka), je zde také koupelna s vanou, pračkou se sušičkou i s odděleným záchodem. Dále dva pokoje. Bojler v koupelně i v kuchyni, velké vestavěné skříně i komfortní terasa poskytují dostatek pohodlí pro útulné bydlení. Připojení k anténě i internetu. Vytápění podlahové topení elektrické. Dům je zateplený, proto jsou nízké měsíční poplatky 2560,-Kč. Měsíční nájem 17.000,-Kč. Byt má plastová okna, na podlahách plovoucí podlaha a dlažba, bezpečnostní interiérové dveře.
V okolí je výborná občanská vybavenost - obchody, supermarket Kaufland, Albert, pošta, lékárna, restaurace, pizzerie, Dělnický dům Židenice, les Akátky, Stránská skála, park Karáskovo náměstí, nádraží Židenice, zastávka MHD (tram 2, 3, trolejbus 41, 42, 70, 71). Majitel upřednostňuje dlouhodobé nájemníky a požaduje kauci ve výši 2 nájmů. Pro více informací nebo prohlídku bytu volejte makléře.

Byt 3+kk s krásnou terasou

Popis nemovitosti

Cenapronajato +energie, kauce
KategorieByty 3+kk
LokalitaMošnova, Brno - Židenice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Plocha podlahová50 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Terasaano (14 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky114-201-329989
Kontaktovat makléře
Ondřej Biravský
CENTURY 21 Dream - Kontaktní místo Brno
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-biravsky
IČ: 06624847

Základem každého spokojeného i bezpečného obchodu je perfektní a přímá komunikace. Snažím se proto maximálně pochopit motivace klientů a následně nacházet v oblasti nemovitostí ta nejlepší řešení. Více informací na www.ondrejbiravsky.cz

Kontaktovat makléře
bgOndřej Biravský