byt 4+kk/B, novostavba, 102m²+2 garážová stání+sklep, Praha Žižkov/Hrdlořezy, ZELENÉ MĚSTO II

Učňovská, Praha - Hrdlořezy

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi krásný byt - novostavbu z roku 2016, s dispozicí 4kk, umístěný v bytovém domě, jenž tvoří součást oblíbeného projektu Zelené město (jedná se o etapu II).
Celý projekt je situovaný na hranici Prahy 3 - Jarov, u konečné frekventované tramvajové linky, která společně s několika autobusovými linkami zajišťuje rychlý a bezproblémový přesun do centra Prahy, na metro, hlavní vlakové nádraží i do ostatních částí Prahy. Rychlé a bezproblémové je také napojení na vnitřní i vnější okruh Prahy a v neposlední řadě také na vlakové spojení z nedaleké zastávky Libeň.
Byt je umístěný v 6. patře. Z bytu i balkonu jsou hezké otevřené výhledy. Byt má zařízenou koupelnu, dřevěné podlahy, položenou dlažbu. Kuchyňská linka je ve fázi projektu (viz fotogalerie).
V bytě jsou namontované také dvě klimatizační jednotky Daikin FTXA15AW, FTXA25AW (obývací pokoj a hlavní ložnice). Byt a příslušenství mají tyto výměry: byt interier 95m2, balkon 7m2, parkovací stání 24m2, sklep 5m2.
Jsou zde dva samostatné dětské pokoje, rodičovská ložnice s přístupem na balkon, rozlehlý obývací pokoj (30m2) - s přístupem na balkon. Dvě toalety, koupelna s vanou, komora.
Standardy bytů zahrnují třívrstvé dřevěné podlahy Kahrs nebo laminátové podlahy značky Wineo, velkoformátové či mozaikové dlažby a obklady, koupelnovou sanitu a baterie značek Grohe a Connect.
K bytu patří podzemní parkovací dvoj-stání (pro 2 vozy -šířka 480cm) a rozlehlý a bezpečný sklep. Technicky lze zajistit také nabíječku pro elektrovozy.
Ve vchodu domu je také bezbarierově umístěná kočárkárna, přímo u výtahu.
Projekt Zelené město je umístěný v přírodě na okraji parku Třešňovka, je zde nově zbudované dětské hřiště, Kaufland, Albert, pošta, banky, restaurace, lékárna, nabíječka elektromobilů, LPG čerpací stanice pohonných hmot, nedaleký vrch Třešňovka a Smetanka, bikepark a další. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost.
Na koupi tohoto bytu lze čerpat hypoteční úvěr, se kterým Vám rádi a profesionálně pomůžeme.
Stanice tramvaje je pět minut chůzí, jsou zde tyto linky: 11, 1, 9, 93, 98
BUS: 109, 195, 177, 182, 183, 146, 903.
Pro ostatní informace prosím kontaktujte makléře.

byt 4+kk/B, novostavba, 102m²+2 garážová stání+sklep, Praha Žižkov/Hrdlořezy, ZELENÉ MĚSTO II

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 4+kk
LokalitaUčňovská, Praha - Hrdlořezy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná102 m²
Plocha podlahová94 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2016
Rok výstavby2016
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží2
Výtahano
Balkónano (7 m²)
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Velmi úsporná B
80 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-01-208
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg