Chata 3+kk/veranda, celoroční, Radíč - Slapy.

Radíč

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

cena včetně právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme udržovanou, celoročně obyvatelnou chatu 3+kk typ bungalov na krásném místě, v chatové osadě Radíč, nedaleko od ramene Slapské přehrady. Chata je ve velmi dobrém stavu. Disponuje obývacím prostorem, propojeným s kuchyní, vybavenou novou kuchyňskou linkou. Prostoru dominují luxusní krbová kamna, která vytápějí celou chatu. Dále jsou zde dva pokoje, v současné době využívané jako ložnice. Sociální zařízení se sprchovým koutem a toaletou a prostorná prosklená veranda, která přímo navazuje na terasu z masivního dřeva. Pod chatou je sklípek, vhodný k uskladnění zahradního náčiní. Voda je přivedena z vlastního vrtu, chata má septik, elektrickou přípojku 220V a 380V, internet a satelit. Zahrada je udržovaná, osázená vzrostlými keři. Je zde krytá klec na uskladnění dřeva a velkorysý krb s udírnou. Na pozemku jsou dvě parkovací místa. V ceně ja zahrnuta i zánovní loď s motorem.
70m od chaty je rameno Slapské přehrady, napájené potokem Mastník, nad kterým se zvedá kopec Psané skály. Živohošť je po vodě vzdálená 3km. Je zde možnost parkování lodí a vodních sportů, okolí dále nabízí možnosti rybaření, pěší turistiky a cykloturistiky. Blízký zámek v obci Radíč nabízí programy vhodné i pro děti a v chatové osadě se pořádají sportovní programy. Plná občanská vybavenost je v Sedlčanech vzdálených 7km.
Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Hypotéku Vám rádi zařídíme.

Chata 3+kk/veranda, celoroční, Radíč - Slapy.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena včetně právních služeb
KategorieChata
LokalitaRadíč
OkresPříbram
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová50 m²
Plocha pozemku550 m²
Plocha zastavěná55 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
ZařízenýČástečně
Mimořádně nehospodárná G
35 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky142-108-320552
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák