Chata, 76 m2, Bernartice u Trutnova

Bernartice

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Garáž
prodáno

Cena k jednání, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme rekreační chatu velikosti 76 m2 na pozemku o rozloze 392 m2, v obci Bernartice u Trutnova, na úpatí oblíbené turistické oblasti východních Krkonoš a Vraných hor, v nadmořské výšce 500 m.

Z předsíně se vstupuje do dominantního prostorného obývacího pokoje s krbem a se vstupem na terasu a schody do podkroví. Další samostatné vstupy vedou z předsíně také do kuchyňky a na WC. Podkroví tvoří jedna větší a jedna menší ložnice. Ve sníženém přízemí domu je prostorná garáž.

Na pozemek jsou dovedeny přípojky vody a elektrické energie. Jejich zavedení do vnitřku chaty stávající majitelé ponechali již na budoucím kupujícím, s ohledem na jeho možné představy a požadavky. Potokem v těsné blízkosti teče pitná voda kojenecké kvality.

V obci Bernartice jsou mateřská a základní škola, pošta a zdravotní středisko. Dopravní obslužnost je zajištěna jak autobusovou dopravou v přibližně hodinových intervalech, tak vlakovým spojením. Zásobování obyvatel i návštěvníků je na slušné úrovni.

Výraznou dominantou Bernartic je kostel Nanebevzetí Panny Marie vystavěný v barokním slohu v 17. století. Národní technickou památkou je 30 m vysoký železniční viadukt s opěrnými oblouky z 19. století, vedoucí přes údolí říčky Ličné. Obec je východiskem pro turistické výlety na Vraní hory a Jestřebí hory a do Malých Svatoňovic, přes Žacléř pak na Rýchory, a přes státní hranici dále do Polska. Hraniční přechod je v sousední obci Královec vzdálen 5 km.

V zimních měsících se nabízí možnost nedalekého lyžařského areálu v Prkenném dole u Žacléře a pro méně náročné lyžaře je také v obci fungující lyžařský vlek.

Umístění nemovitosti v nevelké chatové zástavbě na okraji obce uprostřed lesa poskytuje majitelům dokonalou oázu naprostého klidu.

Doporučujeme prohlídku.

Chata, 76 m2, Bernartice u Trutnova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena k jednání, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieChata
LokalitaBernartice
OkresTrutnov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná76 m²
Plocha pozemku392 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
GarážAno
Výtahne
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky126-02-041
Kontaktovat makléře
Ing. Jiří Hruška
CENTURY 21 OK Centrum
+420 602 439 243
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jiri-hruska
IČ: 46009680

Většinu své profesní dráhy jsem zasvětil snaze přinášet klientům opravdu kvalitní služby. Prodej podle potřeb klienta je dnes bohužel v mnoha firmách, obzvláště korporátního typu, více zbožným přáním či spíše chimérou. Možnost podnikat tak, aby byl každý náš klient s našimi službami a servisem skutečně spokojený, považuji za obrovskou výsadu.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jiří Hruška