Chata se zahradou v obci Masečín, okr. Praha-západ

Štěchovice - Masečín

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji celoročně obytnou chatu v klidné části obce Masečín u Štěchovic. Chata je dvoupatrová a dispozičně řešena jako 4+1 se zastavěnou plochou 57 m2.

Popis nemovitosti: V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň a koupelna s vanou a WC. Z obývacího pokoje je vstup do horního patra, kde se nachází obývací pokoj s ložnicí vytápěný krbovými kamny, druhá ložnice a obývací pokoj. Objekt je zděný, zateplený. K chatě náleží pozemek o celkové rozloze 803 m2.

Voda je přiváděna z vlastní studny, odpad je odveden do septiku, el. 230/380 V, vytápění na tuhá paliva. Cesta k nemovitosti je po dobré zpevněné komunikaci. Parkování je možné na pozemku.

Dopravní dostupnost z Prahy do Štěchovic autobusem č. 360, 361, 390, 338 ze Smíchovského nádraží, z Benešova autobusem č. 438 nebo autem (cca 32 km od Prahy). Občanská vybavenost – pošta ve Štěchovicích, restaurace, obchod ve Štěchovicích. Pro podrobnější informace volejte makléře.

Chata se zahradou v obci Masečín, okr. Praha-západ

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieChata
LokalitaŠtěchovice - Masečín
OkresPraha-západ
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová80 m²
Plocha pozemku803 m²
Plocha zastavěná57 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-108-325555
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder