Dům k rodinnému bydlení po rekonstrukci, Rudná, Svitavy

Rudná

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
prodáno

+ provize RK, vč. právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi výjimečnou nemovitost v krásné oblasti v obci Rudná na Svitavsku. Jde o původně zemědělskou usedlost zrekonstruovanou pro celoroční bydlení. Celková plocha pozemku je 2 937 m2, z toho zastavěná plocha 648 m2, užitná plocha 440 m2. Stavba je ve tvaru obdélníku s nádvořím uprostřed, obklopena ze tří stran rozsáhlou zahradou s ovocnými stromy.
Vnitřní dispozice:
I.NP – zádveří, vstupní hala + schodiště, kuchyňský kout + obytný prostor s kachlovými kamny, koupelna + WC, finská sauna, pokoj/ložnice, obývací prostor s velkým krbem a se vstupem na terasu, kotelna.
Dále se v I.NP nachází samostatný byt s vlastním vchodem z vnitřního nádvoří: 2 pokoje (možnost napojení kuchyňské linky) a sociální zázemí (koupelna + WC).
II.NP – předsíň, koupelna, WC, šatna, ložnice, pokoj, půdní prostor.
Z vnitřního nádvoří je dále přístup i do dílen a sklepa (který může být určen pro skladování vína, apod.) a do půdních prostor, který mají potenciál k dalšímu přebudování.
Nemovitost je po rozsáhlé rekonstrukci. Vodovod a kanalizace obecní, telefonní linka, internet připojeny. Elektrika 3 fáze. Parkování je bezproblémové. Nemovitost je vhodná jak pro rodinné bydlení a rekreaci tak i pro podnikatelský záměr. Základní občanská vybavenost v obci.
V okolí je krásná příroda, lokalita je vhodná pro pěší výlety i cykloturistiku. Pro splnění zákonné povinnosti uvádíme energetickou náročnost třídy G. Více informací u makléřky.

Dům k rodinnému bydlení po rekonstrukci, Rudná, Svitavy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, vč. právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRudná
OkresSvitavy
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíU majitele
Plocha užitná648 m²
Plocha podlahová440 m²
Plocha pozemku2.937 m²
Plocha zastavěná648 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Mimořádně nehospodárná G
20 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-315156
Kontaktovat makléře
Helena Tomešová Bartáková, Ph.D.
CENTURY 21 All Inclusive
+420 776 288 918
[email protected]
www.century21.cz/makler-helena-tomesova-bartakova-ph-d
IČ: 69252807

Dlouhodobě jsem se věnovala sociálním vědám, a proto jsem chtěla pracovat v oboru, kde je člověk v kontaktu s lidmi. Práce realitní makléřky je této představě překvapivě blízko – vždyť většina z nás potřebuje vyřešit bydlení třeba i několikrát za život. Chtěla bych, aby to pro mé klienty byla pokaždé pozitivní zkušenost. Snažím se jim proto vyjít maximálně vstříc, zajistit hladký průběh obchodu a být jim skutečnou oporou při těchto mnohdy nelehkých změnách v jejich životě.

Kontaktovat makléře
bgHelena Tomešová Bartáková, Ph.D.