Exkluzivně na prodej činžovní dům, Smíchov.

Plzeňská, Praha - Smíchov

Prodej, Činžovní domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Činžovní dům
prodáno

PRODÁNO

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme exkluzivně na prodej činžovní dům na Plzeňské ulici s výhledem na park – Malostranský hřbitov. Dům se nachází kousek od centra Smíchova, na křižovatku Anděl (jedna zastávka) je to cca 5 minut.

Vlastní dům pochází z roku 1886. Svým charakterem je domem obytným, který obsahuje 27 bytových jednotek(1054 m2) a nebytový prostor (200 m2). Objekt je částečně podsklepený, má tři nadzemní podlaží a volný půdní prostor (520 m2) v sedlovém krovu, vhodný k vestavbě. Vlastní stavba má půdorys „U“ s vnitřním vybetonovaným dvorem, za zadní částí domu je vybetonovaný zadní dvorek. Budova má ve vnitrobloku pavlačový komunikační systém. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě včetně plynu, v domu je dvojí rozvod optických vláken na úroveň jednotlivých bytů.

Střešní krytina byla vyměněna před 8 lety, fasáda do ulice byla opravena před 5 lety a zároveň s tím byla vyměněna okna za plastová. V roce 2018 byla opravena vnitřní fasáda a pavlače. Všechny byty prošly postupnou rekonstrukcí a mají vlastní sociální zařízení. Vytápění bytů je řešeno lokálním kotlem, plynovým topením WAF nebo přímotopy. Rozvody plynu, vody a odpady byly částečně zrekonstruovány.

V současnosti je v suterénu umístěna keramická dílna s prodejní místností. Byty jsou obsazené s nájemníky se smlouvou na dobu určitou, převážně na jeden nebo dva roky. Pět bytů má starší smlouvy na dobu neurčitou. V případé zájmu kontakjtuje makléře.

Exkluzivně na prodej činžovní dům, Smíchov.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno PRODÁNO
KategorieČinžovní domy
LokalitaPlzeňská, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná1.774 m²
Plocha podlahová1.054 m²
Plocha pozemku829 m²
Plocha zastavěná520 m²
Plocha výrobní200 m²
Počet podlaží4
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Rok výstavby1886
Mimořádně nehospodárná G
271 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky085-104-327185
Kontaktovat makléře