Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu RD v obci Čím

Čím

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout dřevostavbu rodinného domu v obci Čím nedaleko slapské přehrady s dobrou dopravní dostupností do Hlavního města Prahy, ať už prostřednictvím automobilu či hromadné dopravy. Jedná se o přízemní novostavbu se zastavěnou plochou 120 m2, s využitelným půdním prostorem 100 m2, stojící na pozemku o rozloze 1.217 m2.
Dům disponuje třemi ložnicemi, velkou koupelnou s toaletou, obývacím pokojem, kuchyní s jídelnou, zádveřím s malou toaletou. Z obývacího pokoje lze využít venkovní terasu situovanou na jižní stranu. Vytápění domu je zajištěno přípravou pro krbová kamna, která jsou umístěna v obývacím pokoji. Dále elektrickými přímotopy v každé místnosti a přípravou na elektrické podlahové topení v kuchyni a koupelně. Dům disponuje vrtanou studnou o hloubce 30 metrů, ohřev teplé vody je zajištěn elektrickým boilerem o objemu 180 litrů, odpad je sveden do obecní kanalizace. Izolace stěn se skládá z minerální vaty 16 cm a polystyren 10 cm, na izolaci stropů byla použita foukaná izolace CLIMATIZER, podlahy jsou izolovány polystyrenem o tloušťce 10 cm. Na střešní krytinu byly použity betonové tašky, střecha je vybavena hromosvodem. Veškeré revize budou provedeny. Příjezdová cesta k nemovitosti je částečně po obecní komunikaci a částečně zajištěna spoluvlastnickým podílem.
Jedná se o klidnou lokalitu s možností rekreačního či sportovního vyžití, jakožto místní pláž, lodní přívoz, kotviště lodí, tenisový kurt, jízda na koních, golf, cykloturistika, houbaření, rybaření.
Konečné úpravy domu mohou být uzpůsobeny podle představ nového majitele. Realizaci těchto prací je možné dojednat i s prodávajícím. V případě Vašeho zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu RD v obci Čím

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaČím
OkresPříbram
Velikost4 pokoje
Plocha užitná220 m²
Plocha podlahová103 m²
Plocha pozemku1.217 m²
Plocha zastavěná120 m²
Plocha nebytových prostor100 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaVenkovská
Rok kolaudace2020
Rok výstavby2019
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahne
Terasaano (17 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
Úsporná C
149 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky141-02-001
Kontaktovat makléře