Exkluzivní prodej výrobních hal a skladu s pozemkem 4106 m2 - Dubí u Kladna.

Buštěhradská 287, Kladno - Dubí

Prodej, Výroba Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Smíšená
  • Výroba
prodáno

Včetně právních služeb, bez DPH, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní prodej souboru nemovitostí v Dubí u Kladna formou prodeje 100% obchodních podílů společnosti s.r.o., založené v roce 2004. Jedná se o tři samostatně stojící objekty a dále o pozemky v celkové ploše 4.106 m2. Pozemky jsou rovinaté, oplocené, dopravně dostupné a obslouženy IS – teplovod, vodovod a kanalizace. V areálu je pozemek jiného vlastníka – Teplárna Kladno o ploše 85 m2. Plyn v dosahu 20 m. Všechny nemovitosti i obchodní podíly společnosti jsou bez právních vad a okamžitě k prodeji. Společnost nemá jiné aktivity než tyto nemovitosti, jejich provoz a pronájem. Hlavní objekt je výrobní hala – momentálně plně funkční truhlárna s výrobou nábytku o rozměrech 36.5 x 7,5 x 9.6 m. Skládá se z hlavní výrobny, skladů, lakovny, zázemí s šatnou, WC, sprchou a vestavbou kanceláře. Možnost bez přerušení pokračovat ve výrobě nábytku. Další hala je pronajata na práškovou lakovnu. Rozměry 36.5 x 9.5 x 8.3 m. Uvnitř pojezdový jeřáb s nosností 3.5 t. Zázemí se sprchou a WC. Poslední objekt je sklad rozdělený na 6 samostatných kojí a zděný domek 6.3 x 5.3 m s elektrickým topením a teplovou vodou, kuchyňka, koupelna a WC. Celkový rozměr skladu včetně domku je 32.5 x 6.7 x 5.4 m. Všechny objekty jsou vytápěny dálkově teplou vodou, bez podsklepení, rovné střehy, betonová konstrukce. Vzhledem k přítomnosti trafostanice v objektu je možnost zřízení neomezeného odběru elektriky. Celková možná výnosnost z nájmů je min. 100 tis. Kč/měsíc. Široká škála použití a využití k podnikání, či skladování. Lokalita se momentálně hodně rozvíjí, v těsné blízkosti nový velkosklad Lidl a obalovna fy. PKB.

Exkluzivní prodej výrobních hal a skladu s pozemkem 4106 m2 - Dubí u Kladna.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně právních služeb, bez DPH, včetně provize
KategorieVýroba
LokalitaBuštěhradská 287, Kladno - Dubí
OkresKladno
Plocha užitná900 m²
Plocha podlahová837 m²
Plocha pozemku4.106 m²
Plocha kanceláří60 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaPrůmyslová
ZařízenýČástečně
Míst k parkování15
ParkováníAno
Výtahne
Počet objektů4
Rozměry - výška stropu9,50 m
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-14-079
Kontaktovat makléře
Jiří Priesel
CENTURY 21 Ruby
+420 602 208 910
[email protected]
www.century21.cz/makler-jiri-priesel
IČ: 04650409

"Vystudoval jsem Střední elektrotechnickou školu v Praze. Již v roce 1991 jsem založil svoji první společnost zaměřenou na reality a leasing nemovitostí. Následně se podílel na vzniku Asociace realitních kanceláří České republiky a až do roku 2004 byl jejím členem. Po celou 25-ti letou dobu se aktivně věnuji realitám, sleduji vývoj, změny v legislativě, obchodní postupy a taktiku prodeje a pronájmu nemovitostí. Za svoji dlouhou dobu působení v realitách jsem zobchodoval několik stovek nemovitostí a realizoval stovky pronájmů bytů a nebytových prostor a největší obchod jsem realizoval s pozemkem v hodnotě 82 mil. Kč pro zahraniční realitní fond. Od roku 1999 se v roli investora věnuji realizaci developerských projektů ve Středočeském kraji a to především v oblasti investování do pozemků, které považuji za svoji specializaci.
Velmi dobře si uvědomuji, jak důležité ve vašem životě je pro vás i vaše okolí prodej či nákup nemovitosti a podle toho realizuje celý obchod k vaší spokojenosti.
Těším na spolupráci i s vámi."

Kontaktovat makléře
bgJiří Priesel