II. etapa rodinných domů s garáží Moravské Knínice

Na Hrázi, Moravské Knínice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Garáž
prodáno

novostavba, nízká daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Poslední volné domy v rámci II. ETAPY úspěšného projektu v Moravských Knínicích na ulici Na Hrázi. Projekt má stránku www.domy-kninice.cz. Společným jmenovatelem je prostorný pozemek, plné osvětlení a oslunění, výhledy do zeleně, velká spousta úložných prostor, skvělí sousedé. Všechny domy jsou umístěny na pozemek tak, aby byl plně využit pozemek a současně poskytovaly vlastníkům maximální soukromí. Dispozice je 4+KK s garáží, technickou místností a terasou. Zastavěná plocha 107 m2, užitná plocha s garáží 142 m2, možnost výběru pozemku o velikosti 549 – 607 m2.
Stavby jsou navrženy s respektem vůči kontextu místa, charakterem odpovídají zástavbě v obci. Tenisové kurty a fotbalové hřiště pouze 5 minut chůze. Obec se velmi dynamicky rozvíjí, vzhledem ke skvělé dostupnosti do Brna, nacházející se 5 minut od Brněnské přehrady, se do Moravských Knínic stěhují především mladé rodiny, organizují množství společenských i sportovních akcí. V obci je základní i mateřská škola, tři restaurace, knihovna. Veškerá občanská vybavenost je ve 2 km vzdálené Kuřimi. V obci je zaveden integrovaný dopravní systém. Vlakové nádraží je 2 km daleko, v Kuřimi. Okolí obce tvoří krásná příroda (CHKO Podkomorské lesy), lesy, rybníky.

II. etapa rodinných domů s garáží Moravské Knínice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno novostavba, nízká daň z nabytí
KategorieRodinné domy
LokalitaNa Hrázi, Moravské Knínice
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná163 m²
Plocha podlahová142 m²
Plocha pozemku607 m²
Plocha zastavěná107 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2018
GarážAno
Terasaano (22 m²)
Úsporná C
125 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-313270
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová