II. etapa rodinných domů s garáží Moravské Knínice

Na Hrázi, Moravské Knínice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Garáž
prodáno

novostavba, nízká daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

Poslední volné domy v rámci II. ETAPY úspěšného projektu v Moravských Knínicích na ulici Na Hrázi. Projekt má stránku www.domy-kninice.cz. Společným jmenovatelem je prostorný pozemek, plné osvětlení a oslunění, výhledy do zeleně, velká spousta úložných prostor, skvělí sousedé. Architektonickou úroveň projektu zvedají vysoko nad průměr prvky jako např. obložení garáží obkladem Thermowood Rhombus (tepelně upravované borovicové dřevo). Ostění oken je obloženo cembonitovými deskami, kterými jsou domy barevně individualizovány. Všechny domy jsou umístěny na pozemek tak, aby byl plně využit pozemek a současně poskytovaly vlastníkům maximální soukromí. Dispozice je 4+KK s garáží, technickou místností a terasou. Zastavěná plocha 107 m2, užitná plocha s garáží 142 m2, možnost výběru pozemku o velikosti 549 – 607 m2.
Stavby jsou navrženy s respektem vůči kontextu místa, charakterem odpovídají zástavbě v obci. Tenisové kurty a fotbalové hřiště pouze 5 minut chůze. Obec se velmi dynamicky rozvíjí, vzhledem ke skvělé dostupnosti do Brna, nacházející se 5 minut od Brněnské přehrady, se do Moravských Knínic stěhují především mladé rodiny, organizují množství společenských i sportovních akcí. V obci je základní i mateřská škola, tři restaurace, knihovna. Veškerá občanská vybavenost je ve 2 km vzdálené Kuřimi. V obci je zaveden integrovaný dopravní systém. Vlakové nádraží je 2 km daleko, v Kuřimi. Okolí obce tvoří krásná příroda (CHKO Podkomorské lesy), lesy, rybníky.

II. etapa rodinných domů s garáží Moravské Knínice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno novostavba, nízká daň z nabytí
KategorieRodinné domy
LokalitaNa Hrázi, Moravské Knínice
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná163 m²
Plocha podlahová142 m²
Plocha pozemku607 m²
Plocha zastavěná107 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2018
GarážAno
Terasaano (22 m²)
Úsporná C
125 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-320073
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová