Kancelářské prostory Brno Kopečná 14

Kopečná, Brno - Staré Brno

Pronájem, Kanceláře Pronajato
  • Kanceláře
pronajato

+ 3000 Kč energie

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k pronájmu kancelářské prostory v reprezentativní budově na ulici Kopečná 14 v centru města Brna. Kanceláře se nacházejí v 7.podlaží bezbariérového domu s výtahem. Prostor se rozkládá na celém patře o rozloze 120m2. Jsou zde 4 samostatné kanceláře a jedna zasedací místnost. U vstupu je oddělený prostor pro recepci a k dispozici jsou dvě sociální zařízení vč. sprchy. Prostory jsou klimatizované a ve všech místnostech je natažen internet. Dům je připojen na optický kabel. Kanceláře mají vlastní kotel, služby a energie jsou pouze 3 000 Kč. Parkování je v blízkém parkovacím domě (30m). Neplacené parkování je vzdáleno 5 min. chůze.
Volný po domluvě.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Kancelářské prostory Brno Kopečná 14

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 3000 Kč energie
KategorieKanceláře
LokalitaKopečná, Brno - Staré Brno
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná120 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Typ domuPatrový
Rok výstavby1997
Méně úsporná D
24 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-206-317919
Kontaktovat makléře
Petr Vyskočil
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 446
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-vyskocil
IČ: 74332881

"Kdokoliv osloví realitního makléře chce udělat velký krok v životě. Ať už chce nový byt koupit na pronájem nebo si ho sám pronajmout, koupit dům nebo pozemek pro budoucí život. To vše jsou velké kroky, které člověk udělá jen párkrát za život. Toto je třeba si uvědomit. Nejsem právník, jsem realitní makléř, takže moje práce je, aby obě strany podepsané na smlouvě byly spokojené.
V realitách se pohybuji tři roky a ve správě nemovitostí dva. Věřím v to, že výběr správného místa je základ pro spokojený život."

Kontaktovat makléře
bgPetr Vyskočil