Krásná a rozlehlá stavební parcela 5 785m2, Nesvačily u Benešova

Bystřice - Nesvačily

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Komunikace
prodáno

Včetně realitních i právních služeb, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Prodej krásného a rozlehlého stavebního pozemku o celkové výměře 5 785m2 v Nesvačilech u Benešova. Pozemek se nachází na nádherném vyvýšeném place s výhledem do krajiny. Pozemek je veden v platném územním plánu k zástavbě rodinných domů, konkrétně v území BV-S (plochy bydlení v rodinných domech).
Přípustné využití:
- rodinné domy
- stavby ubytovacího zařízení, penziony
- bytové domy
...
Regulativa: maximální povolená zastavitelnost není stanovena, výšková hladina zástavby 2.NP + obytné podkroví, výšková hladina hřebene maximálně 12m.
U pozemku je k napojení elektřina a vodovod. Vlastní studna je zde také k dispozici. Na pozemku se nachází stavba číslo popisné 63, která je součást prodeje. Tato stavba zděná s přilehlou stodolou se rozpíná na ploše cca 280m2. V blízkosti se nachází tenisový kurt, rozlehlý a prestižní golfový resort, kouzelný rybník, tradiční hostinec a autobusová zastávka s pravidelnými spoji. Skvělá dopraví dostupnost do Benešova 8min a do Průhonic 25min. Rádi a zdarma zařídíme výhodný hypoteční úvěr (i na případnou výstavbu) s měsíční splátkou již od 24 900,- Kč. Cena je konečná za pozemek i stavbu, zahrnuje provize i právní servis. Doporučují osobní prohlídku, která Vás uchvátí přírodním okolím. POZOR prohlídky pokračují i v nouzovém stavu, dle nařízení vlády za zpřísněných hygienických opatřeních, kterými chráníme nás i Vás... Není potřeba se obávat osobní prohlídky, máme ověřené know-how pro Vaši bezpečnost...

Krásná a rozlehlá stavební parcela 5 785m2, Nesvačily u Benešova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně realitních i právních služeb, včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBystřice - Nesvačily
OkresBenešov
Plocha pozemku5.785 m²
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky147-03-013
Kontaktovat makléře
Dominik Ondrůšek, LL.M.
CENTURY 21 FairTrade
+420 775 098 880
[email protected]
www.century21.cz/makler-dominik-ondrusek-ll-m
IČ: 06960464

Jsem týmový hráč, který tvrdě hájí zájmy svých klientů. 100% Záruka spolehlivosti. Za kvalitu služeb ručím jménem svým i společnosti.

Kontaktovat makléře
bgDominik Ondrůšek, LL.M.