Krásný byt 3+kk Žabovřesky

Klímova, Brno - Žabovřesky

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Lodžie
prodáno

+ provize RK, včetně právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme ke koupi krásný slunný byt 3+KK s šatnou a lodžií po kompletní rekonstrukci v žádané lokalitě Brno Žabovřesky. Byt o celkové ploše 73 m2 se nachází ve čtyřpodlažním cihlovém domě obklopeném stromy, na konci slepé ulice. Dispozice, volba materiálů a vybavení splňují veškeré požadavky klientů na moderní bydlení bez kompromisů. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží. Na podlahách krásné dřevěné parkety. Vstupní dveře bezpečnostní, s vnitřní úpravou korespondující s interiérovými dveřmi do pokojů. V obývacím pokoji klimatizace. V bytě je kompletně nová elektroinstalace, voda, topení. V domě proběhla kompletní revitalizace, nová střecha, vchodové dveře. Možnost financovat hypotékou. K bytu je možné pronajmout garáž přímo v domě.
Lokalita bytového domu je v oblíbené a vyhledávané čtvrti Brna „staré Žabovřesky“, nedaleko od centra města. V těsné blízkosti se nachází například Wilsonův les a sportovní areál Rosnička, ale také jedna z nejlepších základních škol města – ZŠ Sirotkova a elitní Gymnázium Matyáše Lercha.

Krásný byt 3+kk Žabovřesky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, včetně právních služeb
KategorieByty 3+kk
LokalitaKlímova, Brno - Žabovřesky
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Plocha podlahová73 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Lodžieano (5 m²)
Úsporná C
142 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-325624
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová