Krásný světlý byt 1+kk s velkým balkónem a parkováním

Nepelova 951/5, Praha - Hloubětín

Pronájem, Byty 1+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného bytu 1+kk s velkým balkónem v residenčním projektu Zahrady Nad Rokytkou I. Byt je orientovaný na západ, tzn. je velice světlý. Je zařízený - kuchyňská linka, která je vybavená varnou deskou, troubou, mikrovlnkou, odsavačem par, lednicí a barovým pultem se dvěma barovými židlemi. Rozkládací postel Ikea je půl roku stará. V předsíni je vestavěná skříň (délka 230 cm), v obývací části závěsná skříňka pod TV. Koupelna s vanou, prostornou skříní, pračka dle dohody. K bytu patří zděná sklepní kóje a parkovací stání před domem. Dále i podíl na parku a dětském hřišti. Měsíční poplatky jsou 2.000 Kč plus elektřina (doporučuji zálohu 500 Kč měsíčně). Bezprostřední okolí je vhodné pro aktivní pohyb (cyklostezka, stezka pro brusle, aktivní park pro dospělé i pro děti), ale i pro procházky podél potoka. Na zastávku tramvaje U Elektry je to 5 minut, na metru Hloubětín jste pak za 4 minuty nebo na Palmovce za 10 minut. Billa 10 minut chůze. Kauce je ve výši měsíčního nájmu se službami, provize RK taktéž. Byt je k okamžitému nastěhování. Doporučuji prohlídku!

Krásný světlý byt 1+kk s velkým balkónem a parkováním

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 1+kk
LokalitaNepelova 951/5, Praha - Hloubětín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná30 m²
Plocha podlahová30 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Sklepano (2 m²)
Úsporná C
130 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-071
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová