Krásný světlý byt 2+kk+balkón / 51 m2

Michelská 711/57, Praha - Michle

Pronájem, Byty 2+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
pronajato

REZERVACE

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný slunný, východně orientovaný byt, který prošel kompletní rekonstrukcí včetně elektřiny, podlah, oken, dveří, koupelny, kuchyně... Byt se nachází ve 2.patře cihlového domu bez výtahu v Michli, v těsném sousedství s vilovou zástavbou. Vstoupíte do prostorné 8 m2 velké předsíně, z níž je vstup do obývacího pokoje, na WC a na balkón. Z obývacího pokoje s kuchyňským koutem je potom vstup do koupelny a do ložnice a dále do malé komory / spíže. V koupelně je sprchový kout, umývadlo a vývod na pračku. Samozřejmostí je podlahové vytápění. Z obou pokojů je krásný výhled přes vilky do zeleně a na Hrad. Topení i ohřev vody je prostřednictvím nejnovějšího kombinovaného kotle, díky němuž jsou minimální náklady na provoz bytu. Skle v suterénu domu. V bezprostřední blízkosti je obchodní a business centrum Brumlovka nebo Budějovická. Na metro Kačerov nebo Budějovická to jsou jen 2 zastávky autobusem. Zálohy na služby jsou 1000 Kč na 1 osobu nebo 1500 ne 2 osoby. Elektřinu a plyn si na sebe převede nájemník sám. Byt je částečně zařízen, po dohodě je možné ponechat či vyklidit. Doporučuji prohlídku! Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž.

Krásný světlý byt 2+kk+balkón / 51 m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato REZERVACE
KategorieByty 2+kk
LokalitaMichelská 711/57, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Plocha podlahová51 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano (2 m²)
Sklepano (1 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky085-06-029
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová