Luxusní byt 4+KK se zahradou. Terasa 31 m2 + 2 x stání

Brno - Žebětín

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

Cena včetně provize, DPH a 2 x parkovacích stání., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Na základě výhradního zastoupení vám nabízíme právě dokončený luxusní byt, 4+KK ve vila domě v Brně - Žebětíně na koncové ul. Májová s prostornou terasou 31 m2 a zahradou 200 m2. Cena je včetně provize. Byt má nový komín s přípravou pro krbová kamna. 2 koupelny, 2 x vlastní parkovací stání, sklepní box. Nabízený byt se nachází ve 2. NP (1. patro) bytového domu. Užitná plocha 184 m2. Podlahová plocha bytu je 146 m2 + terasa 31 m2 + sklepní kóje 3,7 m2.
V letních měsících je k dispozici klimatizace. Vytápění bytu zajišťuje vlastní plynový kotel. Dispozice: Obývací prostor s kuchyní 57,3 m2, chodba 18 m2, pokoj 21 m2, ložnice 13,5 m2, koupelna master s WC 13,1 m2, dětský pokoj 16, 8 m2, druhá koupelna 4,8 m2, WC 1,4 m2. Byly použity standardy vysoké kvality: dřevěná okna, dřevěné podlahy, bezfalcové dýhované dveře, velkoformátové dlažby a obklady. Celý byt je osvětlen LED světly zabudovanými v podhledech. Viladům Májová se nachází v Brně Žebětíně, na okraji lesů Brněnské vrchoviny s přímou dostupností do centra města. Májová v sobě nese prvky městského životního stylu i poklidnou atmosféru venkova. Lokalita se pyšní výbornou občanskou vybaveností. V blízkém okolí domu se nachází mateřská a základní škola, dětská hřiště, sportoviště, pošta, obchod, zdravotní péče i řada restaurací. Volný čas může trávit vycházkami po okolí. V těsné blízkosti se nachází například obora Holedná s volně žijící vysokou zvěří, Žebětínský rybník, Brněnská přehrada či hrad Veveří. Výhodná lokalita pro milovníky cyklistiky. Z této lokality se do centra města Brna dostanete za 20 min, výhodou je také blízký nájezd na dálnici D1. Zastávka MHD je od domu vzdálena pouze 2 minuty chůze. Do budoucna je plánovaná výstavba prodloužení tramvajové trasy. Rádi Vám zašleme podrobné standardy a zařizovací předměty, plánek bytu. Pro více informací kontaktujte makléře.

Luxusní byt 4+KK se zahradou. Terasa 31 m2 + 2 x stání

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena včetně provize, DPH a 2 x parkovacích stání., včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 4+kk
LokalitaBrno - Žebětín
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná184 m²
Plocha podlahová184 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2020
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano (31 m²)
Sklepano (4 m²)
KomunikaceBetonová, Dlážděná
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
81 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-01-270
Kontaktovat makléře