Nabídka luxusních apartmánů v srdci Mariánských Lázní

Mariánské Lázně

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Výtah
6 400 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme luxusní, zcela nově zrekonstruované apartmány v rezortu Gold Rezidence, 100 metrů od lázeňské kolonády se zpívající fontánou. Rezort je ve zcela klidné části města, hned u lesa v dosahu přírody a lázeňského centra s léčivými prameny.
Vybrat lze z nabídky bytů různých velikostí a dispozic. Od 2+kk - 56m2, až po mezonetový apartmán s vlastní terasou a rozlohou 174m2.
Všechny apartmány jsou vybaveny nadstandardním zařízením, včetně televize, kuchyňských spotřebičů, pohovky, baru, postelí atd. Samozřejmostí jsou materiály nejvyšší kvality a profesionálně navržená bytová architektura interiéru.
Resort má vlastní parkovací místa, moderní výtah, wifi a saunu. Poskytne Vám dokonale klidnou atmosféru lázeňského centra s luxusním zázemím a veškerou občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu.
Mariánské lázně jsou největším lázeňským městem s bohatou historií a tradicí postavenou na přítomnosti množství léčivých pramenů. Nachází se zde více než 40 léčivých pramenů, mnoho lázeňských domů, parky a kolonády. Nabízí řadu možností kulturního vyžití a trávení volného času. Městské parky jsou oázou klidu a v sousedícím lesním komplexu je mnoho příjemných stezek pro příjemné procházky. Resort, svou polohou, tento potenciál dokonale využívá.
Apartmány uspokojí i ty nejnáročnější zájemce o bydlení v Mariánských lázních.
Pro více informaci nás neváhejte kontaktovat.

Nabídka luxusních apartmánů v srdci Mariánských Lázní

Popis nemovitosti

Cena6 400 000 Kč
KategorieByty 2+kk
LokalitaMariánské Lázně
OkresCheb
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky142-01-076
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák