Nabídka luxusních apartmánů v srdci Mariánských Lázní

Mariánské Lázně

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Výtah
9 200 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme luxusní, zcela nově zrekonstruované apartmány v rezortu Gold Rezidence, 100 metrů od lázeňské kolonády se zpívající fontánou. Rezort je ve zcela klidné části města, hned u lesa v dosahu přírody a lázeňského centra s léčivými prameny.
Vybrat lze z nabídky bytů různých velikostí a dispozic. Od 2+kk - 56m2, až po mezonetový apartmán s vlastní terasou a rozlohou 174m2.
Všechny apartmány jsou vybaveny nadstandardním zařízením, včetně televize, kuchyňských spotřebičů, pohovky, baru, postelí atd. Samozřejmostí jsou materiály nejvyšší kvality a profesionálně navržená bytová architektura interiéru.
Resort má vlastní parkovací místa, moderní výtah, wifi a saunu. Poskytne Vám dokonale klidnou atmosféru lázeňského centra s luxusním zázemím a veškerou občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu.
Mariánské lázně jsou největším lázeňským městem s bohatou historií a tradicí postavenou na přítomnosti množství léčivých pramenů. Nachází se zde více než 40 léčivých pramenů, mnoho lázeňských domů, parky a kolonády. Nabízí řadu možností kulturního vyžití a trávení volného času. Městské parky jsou oázou klidu a v sousedícím lesním komplexu je mnoho příjemných stezek pro příjemné procházky. Resort, svou polohou, tento potenciál dokonale využívá.
Apartmány uspokojí i ty nejnáročnější zájemce o bydlení v Mariánských lázních.
Pro více informaci nás neváhejte kontaktovat.

Nabídka luxusních apartmánů v srdci Mariánských Lázní

Popis nemovitosti

Cena9 200 000 Kč
KategorieByty 3+kk
LokalitaMariánské Lázně
OkresCheb
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná81 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky142-01-077
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák