nabízí, prodej, byty 2+1 Jurečkova 889/3, Opava - Předměstí

Jurečkova, Opava - Předměstí

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím útulný byt 2+1 s možností předělání na 3+kk v klidné lokalitě Opavy a přitom v centru města.
K bytu náleží samostatný vchod. Pět schůdků do suterénu a jste v bytě, který je vzdušný a světlý.
V jednotlivých pokojích jsou zajímavé klenby, které dávají prostoru starobylý ráz. Byt prošel dvěma rozsáhlými rekonstrukcemi. V roce 2008 byla zavedena nová elektrika, voda, omítky a dlažba, okna s ozdobnými mřížemi od uměleckého kováře (cena 600 tisíc Kč). Druhá rekonstrukce proběhla v roce 2018 v ceně 250 tisíc Kč - nové podlahy, vyzdívky, dveře, nová kuchyňská linka, zabudování dodatečného vyhřívání stěn pomocí odporových drátů do jednotlivých místností.
V chodbě bytu se nachází technická místnost s pračkou (možnost předělat na WC). V kuchyni je varná deska. Z této místnosti je možnost vytvořit samostatný pokoj a kuchyň přestěhovat do obývacího pokoje. V místnosti je plynový kotel, který však lze přemístit jinam. Obývací pokoj je dostatečně prostorný pro změnu dispozice na kuchyň s jídelnou. Příprava pro připojení teplé a studené vody a odpadu. V bytě je také prostor pro sportovní věci, kola, lyže atd. Ložnice má oddělný prostor pro šatnu. Na konci dlouhé chodby je prostor pro vestavěnou skříň.
V bytě je také navržen prostor pro infrasaunu pro dvě osoby. V poslední místnosti je možnost vybudovat luxusní domácí wellness s dostatečným prostorem pro vanu, pračku a vířivku nebo jako pracovnu.
K bytu náleží pozemek v podílovém vlastnictví se zamykatelnou branou. V řízení je získat zdarma oplocenou zahradu pro všechny nájemníky z bytů celého domu (velikost cca 200 m2).
Internet 400,- Kč měsíčně. Vyúčtování za dva roky bude dodáno. Zálohy za plyn 2790,- Kč měsíčně, elektřina 1500,- Kč měsíčně. Přepis nájmu 2286,- Kč. Ve fondu oprav je našetřeno cca 700 tisíc Kč. V budoucnu se plánuje oprava omítek, fasády a okapů.
V katastru je vedeno jako nebytový prostor. Možnost převzít hypotéku u Hypoteční banky ve výši 1 milion Kč, splátka 5800,- Kč měsíčně.
V blízkosti se nachází městský park s průlezkami pro děti a cyklostezky. Základní škola a školka jsou ve vedlejší ulici, děti bezpečně dojdou samy. Poblíž je Gymnázium a Slezská univerzita. Pár desítek metrů se nachází nákupní centrum Breda a divadlo. Pár minut autem do vyhledávané lokality Hradec nad Moravicí.

Financování Vám zdarma pomůžeme zajistit našim hypotéčním poradcem.

V případě zájmu o nemovitost, volejte přímo makléři.

nabízí, prodej, byty 2+1 Jurečkova 889/3, Opava - Předměstí

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+1
LokalitaJurečkova, Opava - Předměstí
OkresOpava
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná106 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-11-005
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper