nabízí, prodej, byty 3+1 V Zálomu 2899/6, Ostrava - Zábřeh

V Zálomu, Ostrava - Zábřeh

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte bydlení v klidné části města Ostravy s výbornou dostupností? Přejete si pohodlně zaparkovat před domem? Chcete bydlet v těsné blízkosti přírody a cyklostezky? Právě pro Vás mám exkluzivní nabídku bytu 3+1 v osobním vlastnictví.

Byt se nachází ve 3. NP panelového domu, který prošel v roce 2019 kompletní revitalizaci (plastová okna, zateplení ). Byt se nachází v udržovaném a klidném domě.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem a 2 neprůchozími pokoji. Z pokoje, který nyní slouží jako ložnice je vstup na balkón. Před vstupem do menšího pokoje se nacházejí 2 menší výklenky s velkou možností jejich využití (šatna, skříň, PC koutek, šicí koutek, aj.) Do kuchyně se vstupuje z obývacího pokoje. Původní průchod do kuchyně byl upraven, čímž vznikl větší prostor pro koupelnu.

Celý byt v roce 2011 prošel rekonstrukcí. V rámci její rekonstrukce byly vyměněny rozvody elektřiny, vyzděné jádro, vybudovaná prostorná koupelna s rohovou vanou a samostatné WC. Původní dveře byly nahrazeny laminátovými dveřmi zn. Sapeli a obložkami. V celém bytě se nachází laminátová plovoucí podlaha v různých dekorech. Na více frekventovaných částech jsou viditelné známky opotřebení. V kuchyni se nachází kuchyňská linka, elektrický sporák, varná deska, myčka.

K bytu náleží sklepní kóje a balkón.

Lokalita je pověstná svým klidem a pořádkem na ulici. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu – MŠ, ZŠ, obchody, zastávky MHD…

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Těším se na Vás na společné prohlídce.

nabízí, prodej, byty 3+1 V Zálomu 2899/6, Ostrava - Zábřeh

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaV Zálomu, Ostrava - Zábřeh
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná71 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Balkónano
Sklepano (2 m²)
Úsporná C
428.79 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-01-097
Kontaktovat makléře