Nabízíme dvougenerační byt 3kk a 1kk (106 m2), P6

Galandova, Praha - Řepy

Prodej, Byty 4+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Lodžie
prodáno

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji dvougenerační byt po luxusní rekonstrukci o velikosti 3+kk a 1+kk o celkové výměře 106 m2 s lodžií o velikosti 7 m2. Oba byty jsou plnohodnotné a mají svůj vlastní vchod. Byt se nachází ve zvýšeném podlaží panelového domu. Velký byt 3 + kk (76 m2) má 2 ložnice orientované na východ a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii orientovaný na západ. Kuchyň je plně vybavena vestavěnými spotřebiči (el. varná deska, lednice, trouba, mikrovlnná trouba a myčka). Koupelna je zařízená vanou, umyvadlem, toaletou a prostorem pro pračku a sušičku. Menší byt 1+kk o velikosti cca 30 m2 má samostatnou, plně vybavenou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (e. varná deska, lednice, trouba, varná deska s digestoří, myčka a pračka). V koupelně se nachází prostorný sprchový kout, toaleta a umyvadlo. Obývací prostor je uspořádán tak, že se do něj pohodlně vejde jak prostor na spaní a relaxaci, tak prostor s TV a jídelním koutem. Okno je orientováno na západ.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – ZŠ i dvě MŠ jsou vzdáleny 600 m, v docházkové vzdálenosti je několik dětských hřišť, pošta, obchody (Tesco Expres, Albert, Billa), lékárna jsou vzdáleny 150 - 300 m. Do nákupní zóny Zličín je cesta vzdálená asi 10 minut autem.
Lokalita je dobře dostupná MHD i autem. Tramvajová i autobusová zastávka je vzdálena přibližně 8 minut chůze. Do centra města Vás doveze tram 9, 16 (zastávka Sídliště Řepy) – metro B–Anděl, jízda trvá 18 minut, či bus linky 180 – směr metro A–Motol, linka 164 (směr Poliklinika Petřiny – Sídliště Řepy).
Potřebujete-li se rychle dostat z města, můžete využít obchvat města. Na dálnicích jste tak během několika málo minut. Ideální pro cesty – směr Plzeň (D5), Karlovy Vary (D6) a Chomutov (D7). Pro bližší informace kontaktujte našeho makléře. Doporučujeme prohlídku.

Nabízíme dvougenerační byt 3kk a 1kk (106 m2), P6

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK
KategorieByty 4+1
LokalitaGalandova, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná106 m²
Plocha podlahová106 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Lodžieano (7 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-101-316810
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder