Nádherná chalupa v Jižních Čechách

Volfířov - Radlice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
prodáno

+ provize, včetně právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme krásnou, kompletně zařízenou chalupu v Jižních Čechách. Chalupa leží v malebné vsi Radlice, díky oplocení dvora a možnosti uzavřeného zastřešeného posezení budete mít dokonalý pocit soukromí s možností relaxace. Plocha parcely, jejíž hranice jsou na hrázi rybníka je 1 191 m2. Díky své poloze je ideálním místem pro aktivní i pasivní odpočinek.
Zastavěná plocha je 140 m2, užitná 254 m2. Nemovitost lze využívat pro bydlení, rekreaci nebo jako investici na pronájem. Aktuálně je možnost ubytování pro 12 osob, venkovní i kryté posezení, na rozsáhlém pozemku je ohniště, na dvoře lze využít gril.
Vytápění je zajištěno elektrokotlem, dále kachlovými kamny nebo krbem. V chladných dnech se můžete také ohřát ve finské sauně.
Kuchyň je kompletně vybavená, dominantou jsou kachlová kamna s pecí. Koupelna a toaleta je v přízemí, i v patře. K dispozici internet, TV je přes satelit.
Přes obec vede velké množství cyklotras v rámci přírodního parku Česká Kanada. Další možnosti využití jsou návštěva památek a měst v blízkém okolí Telč, hrad Roštejn, zámek Dačice, hrad Landštějn, Slavonice, Červená Lhota. Ke koupání doporučujeme aquapark v Jindřichově Hradci, v nedalekém rybníce s písčitou pláží nebo koupaliště v Dačicích.
Radlice jsou vzdáleny 120 km od Brna, 160 km od Prahy a 80 km od Českých Budějovic

Nádherná chalupa v Jižních Čechách

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize, včetně právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaVolfířov - Radlice
OkresJindřichův Hradec
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná254 m²
Plocha pozemku1.191 m²
Plocha zastavěná140 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-328720-1
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová