Nadstandardní byt 2+kk/B/G Praha - Řepy

Čistovická, Praha - Řepy

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Včetně kompletního servisu RK.

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám nadstandardně vybavený moderní byt 2+kk s krásným výhledem do vilové čtvrti, umístěný v klidné lokalitě Praha Řepy. Vstup do nizkoenergeticky řešeného pětipodlažního domu je bezbariérový. Podlahová plocha bytu je 64,4 m2 a zahrnuje i sklep o velikosti 2,2 m2. Na obytné prostory navazuje skvěle řešený balkon s rozlohu 11 m2. V prodejní ceně nemovitosti je zahrnuto i zvlášť zakoupené místo v podzemní garáži v ceně 300 000 Kč. Promyšleně řešená dispozice nabízí vstupy z ložnice i hlavní obytné místnosti na rozlehlý balkon s pergolou, který je dostatečně velký i na večerní posezení s přáteli.
Umístění bytu v 4. podlaží a jihovýchodní orientace zaručuje naprostý sluneční komfort, ale také dostatečné soukromí. Regulaci zastínění umožňuje programovatelné dálkové ovládánání intergrovaných venkovních žaluzií. Nabízená nemovitost je vybavená systémem inteligentního ovládání domácnosti s dotykovým ovládacím panelem, který umožňuje individuálně nastavit a dálkově ovládat spotřebiče, vytápění, větrání i zabezpečení.
Vyjímečné vybavení bytu zahrnuje masivní dřevěné podlahy v obytných místnostech a keramickou podlahu v chodbě, ale také designové keramické obklady koupelny a samostané místnosti s toaletou. V bytě je instalováno komfortní podlahové vytápění, větrání bytu zajišťuje řízená rekuperace. Internetové připojení optickým kabelem je samozřejmostí. Byt je nabízen kompletně vybavený nábytkem, vestavěnými skříněmi a moderní linkou se zabudovanými spotřebiči.
Milovníky procházek potěší bezprostřední blízkost lesoparku Řepy a nedalekého Letohrádku Hvězda, který je přímo naproti parku Ladronka. Rychlou dopravní dostupnost do centra umožní zastávka MHD, která je vzdálena minutu chůze, ve vzálenosti 300 metrů jsou nákupní centra Hornbach, Lidl i ÚMČ. Školy a kompletní občanská vybavenost v okolí je samozřejmostí.
Nic nenahradí osobní prohlídku, která vás přesvědčí o kvalitě nabízené nemovitosti. Pokud hledáte luxusní byt, který je umístěn v klidné lokalitě, ale současně s výbornou dostupností do centra Prahy, budete příjemně překvapeni.

Nadstandardní byt 2+kk/B/G Praha - Řepy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně kompletního servisu RK.
KategorieByty 2+kk
LokalitaČistovická, Praha - Řepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná64 m²
Plocha podlahová64 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Rok výstavby2017
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (11 m²)
Sklepano (2 m²)
Velmi úsporná B
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-314611
Kontaktovat makléře