Novostavba rodinného domu 4+kk s garáží

Lipůvka

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Garáž
prodáno

+ provize včetně právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Zvažujete koupi rodinného domu? Hledáte klidné místo k odpočinku? Chcete bydlet na čerstvém vzduchu a přitom kousek za Brnem? Chodit pěšky do opravdového lesa? Parkovat v garáži? Pak právě vám nabízíme na základě výhradního zastoupení nízkoenergetický rodinný dům 4+kk s garáží, parkovacím místem a zahradou. Jedná se o právě dokončenou novostavbu rodinného domu v klidné části obce Lipůvka, který nabízí celkovou užitnou plochu 140 m2, pozemek 264 m2. Dům je navržen jako energeticky úsporné bydlení a je zařazen do energetické třídy B - velmi úsporná.
Dispozice: přízemí vstupní chodba, šatna, technická místnost, samostatné WC, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou 38 m2, terasa 9 m2, garáž 22 m2.
2. NP ložnice 17 m2, pokoj 13 m2, pokoj 11 m2, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC.

Stavba je provedena ve vyšším standardu s použitím moderních materiálů. Okna plastová – osmi-komorová, zasklená termoizolačním trojsklem, elektrické externí hliníkové žaluzie, elektrické podlahové vytápění Fenix, bojler 180 l na ohřev vody, podlahy kombinace keramická dlažba + měkčený vinyl Gerflor.
Obec Lipůvka nabízí svým občanům příjemné prostředí pro život a veškerou vybavenost, najdete zde školu a školku, lékárnu, obchody, restaurace, sportovní halu a venkovní sportoviště, poštu, ordinaci praktického lékaře pro děti i dospělé, veterináře, knihovnu a další služby a to vše v těsné blízkosti krásné přírody. Velmi dobrá dostupnost do Brna nejen autem (15 minut), ale i pravidelnou autobusovou linkou. Lipůvka je tak velmi žádanou lokalitou pro její dobrou dostupnost, nachází se cca 10 km severně od okraje města Brna, 5 km východně od města Kuřim a 13 km od okresního města Blansko. Je také vhodným východiskem turistických cest za poznáním Moravského krasu. V případě Vašeho zájmu o více informací mě, prosím, neváhejte kontaktovat.

Novostavba rodinného domu 4+kk s garáží

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize včetně právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaLipůvka
OkresBlansko
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná140 m²
Plocha podlahová140 m²
Plocha pozemku264 m²
Plocha zastavěná96 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Rok výstavby2018
ZařízenýNe
GarážAno
Terasaano (9 m²)
Velmi úsporná B
4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-325501
Kontaktovat makléře
Ing. Martina Jirmusová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 608 125 185
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martina-jirmusova
IČ: 05274249

"Mám ráda práci s lidmi, mám ráda práci s nemovitostmi - je kreativní, rozmanitá a pokaždé přináší něco nového. Obchodní činností se zabývám 12 let. Vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomie a 12-ti letá praxe v oboru stavebnictví je zárukou maximálního profesionálního přístupu. Kromě odbornosti nabízím především pozitivní přístup a péči, pochopitelně v rozsahu All inclusive. Své klienty se snažím přesvědčit o jinde již zažitém faktu, že jejich makléř jim pomůže jejich starosti vyřešit a především je ochrání před všemi možnými nástrahami.

Motto: „Není nic krásnějšího, než dělat to, co máte rádi a vědět, že to má význam“"

Kontaktovat makléře
bgIng. Martina Jirmusová